Problem je če je nekdo prijavljen recimo žena pol bodo težil.... ker stem dokazuje da ne živi v istem gospodinjstvu. Nima veze kdo je lastnik. Če bi bilo drugače noben najemnik nebi plačeval rtv naročnine.Če si lastnik hiše ali stanovanja kjer plačuješ RTV in če si hkrati lastiš 3 vikende ne rabiš večkrat plačevat RTV namreč prispevek si enkrat že plačal, na treh lokacijah naenkrat pa ne moreš bit da bi jih hkrati koristil. Prav tako je neumnost kje je kdo prijavljen, od kdaj pa RTV razpolaga s podatki na katerem naslovu je kdo prijavljen? Ali pač?
dobro da moraš ti njim pojasnjevat zakaj ne, namesto da bi oni tebi morali pojasnjevat zakaj ja.Sem dobil poziv za placilo rtv na vikendu. Noben prijavljen, isti placnik elektrike.
Sem jim pojasnil da je vikend in je slo skoz.
Problem je če je nekdo prijavljen recimo žena pol bodo težil.... ker stem dokazuje da ne živi v istem gospodinjstvu. Nima veze kdo je lastnik. Če bi bilo drugače noben najemnik nebi plačeval rtv naročnine.
jebiga molzt znajo
to je res, ampak probavajo.... Jest sem na dve leti konstanto dobival, potem pa so nehali.Še vedno trdim da RTV nima vpogleda kdo je kje prijavljen. Ni to UE.
to je res, ampak probavajo.... Jest sem na dve leti konstanto dobival, potem pa so nehali.
Čudno da te kličejo, praksa je sledeča, ti kar naenkrat dobiš položnico ki jo zavrneš priporočeno. Tako je bilo pri meni. Cca 8 let je blo tako... Vsakokrat pismo na tem naslovu ni nihče prijavljen.Jaz sem imel svoj čas hkrati nekaj stanovanj ter eno hišo, pa sem plečeval samo en prispevek. Pa so bili notri od najemnikov (prijavljenih ter kabelski priključek na njih), nekaj je bilo tudi praznega. Res sem pozabil kako sem se jih takrat otepaval. Če je žena prijavljena poveš prijazno da je na delu v tujini in da živi tam. Saj ona referentka tam ne ve zakaj gre, niti nima vpogledov.
jaz vedno priporočeno pismo, zavrnitev položnice ter pojasnilo... Ampak kar je fora, da niso kar nekaj časa nehali probavat.Saj nisem rekel da so me klicali, koliko so se spomnim so kar priletele položnice in koliko se spomnim sem klical tja in urejal telefonsko? Ne dam pa roke v ogenj da nisem pismo. Od tega je kar nekaj časa.
Ni direktno vezano na števec ampak na gospodinjstvo.Ce ima svoj stevec, da...
Ja, ampak nekateri (ne)plačevanje 15€ RTV prispevka povezujejo s podporo UkrajiniTema je par 1000€ za nepremičninski davek, ne 15€ za rtv prispevek
Za vsakega svoje:Haha,zivijo torej trije bratje v isti hisi pa vsi placajo rtv prispevek.
Ampak, če nam k tem par 1000 ne doračunajo še tistih 15€ je kar dobro.Tema je par 1000€ za nepremičninski davek, ne 15€ za rtv prispevek