iPhone 7. gen aka iPhone 5S

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Vse res. Dokler ne rabiš večje slike. Ko sem imel par telefonov nazaj 5MP, sem ga večkrat preklel, je ravno za malo zmanjkalo. Sedanji telefon ima 8MP, pa precej boljši SW, pa se da A4 v reviji stisnit brez problema.
Vse seveda ob primerni svetlobi. V močnem soncu (kontrasti) ali premalo svetlobe itak pogrnejo praktično vsi telefoni in en lep kup kompaktov. No ja, če imajo eni ali drugi HDR funkcijo (dobro izvedeno), kar precej pomaga.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Nove slike, tokrat v hi-res
smile-1.gif
slika ni realna..Tak bi naj zgledal...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
steve se v grobu obraca, ce je tole res... se mi pa zdijo prevec cheap barve za apple...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa saj so ipodi tud barvni pa plastični, bli.... Pa včasih barvi napo prozorni mac itd... Kontrast barv je v živo sigurno boljši, se pa vidi, da nočejo živo rumene lumie hehe

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Seveda bodo samo poceni iphoni plastični, če sploh bodo.Ipod touch tut ni tak cheap, kot naprimer nano. Doolgo je applu uspevalo s samo enim modelom na leto.Čas se spreminja in delnice padajo
smile-1.gif

rafko

Pripravnik
21. maj 2013
99
0
6
In čisto brez zaščite? Zanimivo, ker večina se jih zlušči po robovih ali pa kot ta na zgornji fotki, okoli vtiča za filat.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
gsmarena_001.jpg

Apple is rumored to keep the CPU of the iPhone 5S the same, but will upgrade the graphics from a triple-core PowerVR SGX 554MP3 GPU to a quad-core variant of the same graphics chips.

Some crazy rumors that'll need you to have salt around include a fingerprint sensor technology for unlocking the phone and verifying NFC payments as well as a LED light on the Home button that'll blink when the phone is unlocked.

The expected price of budget iPhone is $349, $449 and $549 for the 16GB, 32GB and 64GB variants, respectively. Apple should announce the 2013 iPhone lineup in September, so we'll know for sure in about two months.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Na mojem pretirano glih ni za opazit, je pa tu pa tam kakšna par mm praska na robu. Je pa res da ni bil nikoli v etuiju, pa ga imam od novembra.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Izgleda da imava midva neke posebne verzije petic in ne taksne kot jih imajo ostali (ne)lastniki.
smile-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Sem sedaj poslikal telefon in res izgleda na sliki popraskan, medtem ko mi je še android fan rekel, da teh prask sploh ne opazi. In res niso opazne, razen če na njih gledaš iz 5 cm in pod tapravim kotom. Glede na sgs, ko mi je krom ob strani kr odpadal ni primerjave.
Sicer pa tole so vse moje praske:

rafko

Pripravnik
21. maj 2013
99
0
6
No bolje da ne pokažem jaz svojega (razbitega) ohišja od 4ke...seveda imamo telefon za uporabljat, samo daš cca. 600€ za telefon pa se lušči...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik rafko pravi:
Kaj se pa s 5ko dogaja pa res ni normalno, vse oluščene...

Tudi HTC one, ki je iz aluminija ima podobne znake obrabe
wink-1.gif

Pač, pobarvan aluminij se lušči, =batga :p

Aluminij ni pobarvan pač pa eloksiran, to se pravi da je obdelan z elektrolizo. Zadevo pri nas na firmi precej uporabljamo in poleg tega da obarva površino, jo naredi tudi bolj trdno. Pri iphonu so problem ostri robovi, kjer se očitno ob večkratnem kontaktu zgornji sloj zdrsa dol

Sicer se da pa zadevo elegantno sanirati z alkoholnim flomastrom.
evil.gif