Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Preberi še enkrat komentar, ker ti očitno ne potegne.
Katere storitve?
FindMyiPhone (v celotnem obsegu storitve)
Handoff
Sms relay
Wifi klicanje
Game center (sinhronizacija napredkov v igrah po vseh napravah)
Sinhronizacija "nastavitev" med napravami
Če vzameš roke Windows tablico, telefon in računalnik bo tudi hitreje in morda enostavneje sinhroniziran, ker je pač vse v sklopu istega operacijskega sistema.
Če pa ti zdaj primerjaš Android HTC, Samsung, Sony, ... z Windows Asus, HP, homemade računalnik pa je itak logično, da rabiš kako aplikacijo več, da si te zadeve urediš.
Jaz imam Samsung telefon, Nexus tablico in Windows računalnik pa nimam nobenega problema s sinhronizacijo kontaktov, mailov, beležk,... Tudi SMS-e lahko pošiljam preko računalnika s programom AirDroid ali pa si pošiljam sporočila preko Viber PC aplikacije in mi pogovor sinhronizira na telefon. Če nisi glih na stopnji 5 letnega otroka v letu 92, ko še ni bilo teh zadev, si vse to urediš v nekaj minutah.
Apple pač naredi novo verzijo OSX in iOS in noter namesti nove programe in ti posodabljanje vzame 1 uro, jaz pa si v 5 minutah najdem aplikacijo in sem na istem.
In nisem Android freak, sem že imel iPhone, kot tudi dva iPada. Še vedno bi jih imel ampak sem glede na svoje trenutne potrebe več prednosti (predvsem cenovnih) videl v napravah, ki si jih trenutno lastim.
Čisto brezveze je zaj gledat kaj vse iPhone omogoča, ker večino teh stvari ali še več so drugi telefoni že zdavnaj imeli in iz tega niso delali pompa. Vse kar je prednost Appla je vrhunsko trženje. Tu jim ostali ne sežejo do kolen. In hvalabogu, da se znajdejo. Tu jim ne moremo ničesar zavidat. Prodajo 2 leti staro tehnologijo za več denarja kot konkurenca. In prav zaradi tega so močni, ker počakajo, da se tehnologija ustali, oni pa jo potem z rahlimi spremembami in nadgradnjo uspešno ponudijo svojim kupcem.
Kar se tiče i6 in i6+, ter ure pa sem mešanih občutkov. V izdelavo ne dvomim, da je vrhunska, niso pa kaj preveč presenetili. Telefon je samo povečan in malenkost nabildan, ura pa tudi ne ponuja nič revolucionarnejšega kot ure, ki so trenutno na trgu. Res pa je, da me takšna gadget ura mika že od prve Samsung ure in se tudi ta Apple. Sicer nevem zakaj bi jo rabil ampak te ure so take kul igračke za en tedn, potem pa jo dalje uporabljal kot sem do zdaj uporabljal analogno uro