iPhone 5s in MMS

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
dizzy, govora je o pošiljanju v obratni smeri. Logično da v tej smeri deluje kot ti govoriš iz Simobila na Mobitel.

Še enkrat, zgornja slika od doto je točno to kar sem imel sam nastavljeno, na 2mb.

imessages so sranje. Vsi operaterji ponujajo milijon smsov v paketu, ti bi pa zdej rad pošiljal zastonj. In tudi dejstvo je da je imessage zasral takrat.

KrNeki99

Fizikalc
3. sep 2007
886
25
28
Ljubljana
probaj poslat SMS (iMessages vklopljen) 10 ljudem hkrati... prvi na spisku naj bo nekdo z iPhone... porocaj kdo je SMS dobil
wink-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, kako to, da jst ne najdem teh nastavitev?? Ker namreč... ravnokar ugotovil, da se mi je parkrat zgodilo, pa sploh nisem opazil
tongue-1.gif

iPhone 5S iOS 7.0.4 carrier mobitel 15.8

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Hm, kako to, da jst ne najdem teh nastavitev?? Ker namreč... ravnokar ugotovil, da se mi je parkrat zgodilo, pa sploh nisem opazil
tongue-1.gif

iPhone 5S iOS 7.0.4 carrier mobitel 15.8

Settings - Cellular - Cellular data network - MMS max message size -> daj na 600000

Meni deluje.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Nameščen imam "testni" carrier 15.8 s pomočjo enega hacka prek cydie (našel na jabuku navodila), da sem imel že prej lahko vklopljen LTE. Verjetno mi ne preostane drugega, kot da od-jailbreakam telefon in grem na zadnjo uradno verzijo in se potem pritožujem naprej
grin1.gif