iPhone 5

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
papak...odgovoril sem na vprasanje. ce pa ti kaj na mojem odgovoru ni vsec, i dont give a f00k
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Če nimaš keša da bi si kupil iPhona in njegove dodatke/aplikacije to še ni slaba lastnost iOS-a... Itak je znano, da imajo iPhone-a bolj premožni, ki ne gledajo za vsak evro. Za vse ostale reveže so pa SGS plastk fantastik polizdelki, tako da ne rabiš srat po temi o novem iPhone-u, ki ima za povrhu še obnovljen konektor, ki scat pelje USB (ker se ga da obračat) ...
cool-1.gif

;-)

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Za krekane zadeve ali potegneš instalous, ali appsync, ipa pa vlečeš iz http://apptrackr.cd/.

Itunes, za nekatere muka, za nekatere veselje. Meni recimo je fajn, ker mi vedno sproti naredi backup, ki ga prej na androidu nisem delal nikoli.
Film, sem 100% prepričan da obstaja kak zastonjski program, sicer kupiš/vkradeš.
Večina strani dela, če se res potrebuje, se vkrade brskalnik skyfire. (Tudi android se počasi poslavlja od flasha)
Namestiš tweak iFile
Namestiš dreamboard, nato potegneš teme, vseskupaj precej enostavno, prav tako enostavno prestavljanje med njimi. Poglej si recimo video:

Namestiš iTransmision s cydie, ampak ne vidim glih smisla v downloadanju več gb velikih datotek s telefonom.
Prenos datotek, mislim da ni neki problem, obstaja dosti programov. Wifi printanje nisem nikoli testiral, tako da tu težko kaj rečem.

Ne vem no, če se imaš za malo bolj naprednega uporabnika, mislim da ni problem poiskati tweaka, navadni uporabnik pa omenjenih stvari ne potrebuje, razen predvajanja filmov s podnapisi. Sem prepričan, da se da narediti vsaj 95% stvari, ki jih lahko na androidu tudi z iOS, ter obratno.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ja v cem pa je potem fora vsega skupaj, ce ni krekanih zadev?

Zaradi aplikacij, ki jih apple iz takih ali različnih razlogov ne spusti a appstore. Večinoma greza razne razširitve uporabniškega vmesnika, ala koledar na lockscreenu, hitri dostop do vklopa/izklopa wifi, podatkovne povezave, bluetooth,... Jaz imam samo sb settings in open SSH, da lahko gor prenašam datoteke preko SFTP.

Krekanih aplikacij pa nimam odkar sem navigona kupil, ko je bil 50% znižan.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Če nimaš keša da bi si kupil iPhona in njegove dodatke/aplikacije to še ni slaba lastnost iOS-a... Itak je znano, da imajo iPhone-a bolj premožni, ki ne gledajo za vsak evro. Za vse ostale reveže so pa SGS plastk fantastik polizdelki, tako da ne rabiš srat po temi o novem iPhone-u, ki ima za povrhu še obnovljen konektor, ki scat pelje USB (ker se ga da obračat) ...
cool-1.gif

;-)

hahaha...a ti sploh veš, da je cena SGS3 in iPhona primerljiva?? Note bo baje še malce dražji od SGS3. Potem pa pišeš, da je za reveže SGS??
hysterical-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
cool-1.gif

;-)

hahaha...a ti sploh veš, da je cena SGS3 in iPhona primerljiva?? Note bo baje še malce dražji od SGS3. Potem pa pišeš, da je za reveže SGS??
hysterical-1.gif

Iphone je dražji, če všteješ še aplikacije in dodatke, ki sicer niso poceni ampak so pa zelo kvalitetni, tako kot telefon sam. Že iz katerih materjalov je naprava (steklo in aluminij) ti veliko pove o ciljni publiki... Če pa tvoje besede, da je sgs3 isto denarja, držijo, pa sploh ne štekam zakaj bi zbral kaj drugega kot iPhone....

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
cool-1.gif

;-)

hysterical-1.gif

Iphone je dražji, če všteješ še aplikacije in dodatke, ki sicer niso poceni ampak so pa zelo kvalitetni, tako kot telefon sam. Že iz katerih materjalov je naprava (steklo in aluminij) ti veliko pove o ciljni publiki... Če pa tvoje besede, da je sgs3 isto denarja, držijo, pa sploh ne štekam zakaj bi zbral kaj drugega kot iPhone....

Če dobiš nekaj pri Androidu zastonj, pri iOS pa plačaš stvar je to tvoj problem in to ne pomeni, da je iPhone dražji! Kar se tiče dodatkov: kaj pa vse še rabiš poleg tega kar dobiš zraven? Polnilec za v avto je verjetno cena tam tam, nastavek za telefon v avtu tudi (predvidevam), kaj pa potrebuješ zraven še tako nujno? Jaz ko sem kupil mojo Omnio HD sem dobil zraven vse kar rabim.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Tud pocen ni dobro kupovat. Sem vzel pri simobilu nek cheap polnilec za avto za samsung galaxy s2, uporabljal od Maja do septembra cca 2x mesečno. Konektor se je že iztaknil, kabel natrgal, lahko ga v smeti vržem. Sicer samo 8 EUR, ampak...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
"Najnovejši iphone še vedno ne omogoča, da lahko zamenjate baterijo, čeprav je rok trajanja pri petici nekoliko podaljšan."

Pa sej ne morem verjet, da se folk še kar v to vtika. Pa HVALA BOGU, da se ne da zamenjat, ker potem samo tisi pokrovček škripa in vse se maje. Niti pri enem telefonu je še nisem menjal, pa sem jih zamenjal ogromno.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tud pocen ni dobro kupovat. Sem vzel pri simobilu nek cheap polnilec za avto za samsung galaxy s2, uporabljal od Maja do septembra cca 2x mesečno. Konektor se je že iztaknil, kabel natrgal, lahko ga v smeti vržem. Sicer samo 8 EUR, ampak...

Saj kar se tiče polnilce se itak splača vzet original, čeprav je nabita cena. Predvidevam, da so cene tako za iphone kot za sgs te cene tam tam, lahko par € razlike.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
cool-1.gif

;-)

LOL da se neboš razpočil kak si poln sam sebe..... übermensch
bonk.gif

Sploh ne da je za japko že marsikatera ledvica šla..... premožni ja, my ass.