ja v cem pa je potem fora vsega skupaj, ce ni krekanih zadev?
@ynos, tak malo po malo vedno nekaj zraven najdem kaj mi gre na zivce. Fora je da ios sploh ni slaba zadeva. dalec od tega. je odlicna, problem je samo ker je android toliko boljsa
sploh odkar odkrivam radosti androida na 4.1 verziji na nexusu, je z applom vedno manj ljubezni.
Tak na hitro:
idiotska navezanost na itunes
predvajaj film z podnapisi v roku 10 min ce si frajer. rabis player (pozabil kateri), ki je seveda placljiv
pomanjkanje flasha na straneh je se vedno kje problem
nima file managerja
ne morem romov gor nalagat in si ga prilagajat. ja, na androidu je to car vsega skupaj. pac odvisno od tega kaki clovek si
cisto enostvna opravila, ki so drugje logicna in enostavna, so tu pogosto misija nemogoce, ali pa otezene oz. moras nonstop neke alternative iskat. meni se po pravici povedano ne da iskati alternativ za take banalne stvari, ki so samoumevne da delajo.
vleka torrentov, oddaja oglasa na bolho z sliko, download filma, prenos podnapisa, preimenovanje podnapisa, ogled filma. misija nemogoce. na androidu to uredis v 5 min vse skupaj.
prenos datotek po domaci mrezi, ali printanje. pozabi brez raznoraznih kolobocij
na super neverjetno gladkem, najbolj zanesljivem sistemu na svetu, najbolj oh in ahhh spriccc....se mi chrome, safari, vecer pa se kaj konstantno sesuva. Na bednem stekajocem zanic androidu se 1x ne!
ne zdaj prosim vojne spet zacet. moje mnenje samo. vem da se za vse zgoraj omenjene nevsecnosti da poiskati alternativo. ampak kot receno se mi ne da to delat za stvari, za katere je logicno da bi morale delat.