iPhone 5

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
@Novaa

Ko bi le bil tak novi iphone. Bi sigurno zaradi majhnosti in velikega zaslona podrl vse rekorde v prodaji, ever.

Tak pa mamo daljinca, 8 mm višjega. S še vedno preveč placa nad/pod zaslonom. Tudi pozicija kamere nad zvočnikom mi ni všeč, kot tudi ne dvobarvna zadnja ploščica.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jonas ga že testira
grin1.gif

A2yJAMcCcAANY-Q.jpg

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Pa sej piše, da so to samo neki promotorji in iskalci pozornosti, zraven še pa kaj zaslužijo.

Tako da
bonk.gif
za površno branje...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Na kakem hrvaškem na morju ti zna zelo hitro nabit na 50 EUR+.

Zato me je zanimalo, če je tudi kakšna offline... pa očitno je s 3rd party aplikacijami.

Pri Simobilu na naročnino ali v prosti prodaji? Zanimajo me cene, ki bodo veljale za iphone 5 z vezavo

Za navigiranje imam namensko navigacijo, telefon mi ni ravno rešitev. Mi je ql za izračune na hitro pa kaj poiskati, med vožnjo pa ne bi gledal nanj.

Cen ne poznam, jaz bom mojega kupil brez naročnine.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Za navigiranje imam namensko navigacijo, telefon mi ni ravno rešitev. Mi je ql za izračune na hitro pa kaj poiskati, med vožnjo pa ne bi gledal nanj.

S tako majhnim displayem ti telefon res ne more biti rešitev za navigiranje
grims-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

grims-1.gif

bonk.gif

Prevozil marsikateri kilometer z navigacijo na N95, ki je imela 2.6" ekran.
smirk-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

grims-1.gif

bonk.gif

Prevozil marsikateri kilometer z navigacijo na N95, ki je imela 2.6" ekran.
smirk-1.gif

Se strinjam. Eni znajo res pretiravat. Smo navigirali z igo na wm6 z zaslonom 2.8 inča.Na 3.5 je še lepše, zaj pa za ene niti na 4 inčih ni dovolj...

Pa taboljši nuvi ima samo 4.3 zaslon
grims-1.gif

Neekonimično in nepraktično je imet 2 napravi, ki omogočata isto stvar
smirk-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Folku so dal 4g v roke pa sprasval kaj si mislijo o iphonu5 ki ga drzijo in so veselo bli vsi po vrsti navduseni. Tolk o tem zakaj bi ga radi meli...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Folku so dal 4g v roke pa sprasval kaj si mislijo o iphonu5 ki ga drzijo in so veselo bli vsi po vrsti navduseni. Tolk o tem zakaj bi ga radi meli...

Noja... vsi po vrsti je malo za lase privleceno... V filmcku so zmontirali par tistih "bebcev", ki so nasedli
smile-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Pomoje al premalo nardijo (kar dvomim), bolj verjetno je, da drzijo ljudi navzgor (in s tem reklamo)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj pa imajo tako politiko pri Applu, da dajo ob lansiranju majhno število telefonov, pa potem šele čez mesec, dva novo pošiljko?

Dajo malo? V 24 urah so menda prodali vec kot 2 milijona iPhone 5... Majhne kolicine so v majhnih stacunah in na majhnih trgih.. V Apple Storih jih je veliko vec... Ampak dobijo jih pa na datum izida vsi trgi, kjer so jih napovedali... Konkurenca se bo tega morala se nauciti
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ja, pa od teh 2 mio jih bo nekaj prišlo šele oktobra. Prebral v enem tujem članku...

Npr. Če bom hotel kupit 1.10. iPhone 5, ga verjetno ne bom mogel, ker bo razprodan. Naslednja pošiljka pa kdaj, decembra?