iPhone 4G, microSIM in naši operaterji

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.175
490
83
Še js ko sem bolj leve sorte za tehnične stvari sem kartico obrezal v 10 minutah. Adapter pa ni nujno da ga rabiš. Meni sedaj v sony ericssonu dela brez adapterja, le na kontakte moram kartico postavit.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Pri Simobilu sem ob menjavi SIM kartice vzel še dodaten podatkovni paket (brez vezave) in dobil novo microSIM kartico zastonj. Na obrazcu piše "brez plačila", pa tudi na naslednjem računu za telefon ni nobenih dodatnih stroškov.

Tako da pohvale zelenim! Očitno so že preračunali, da bodo na dolgi rok uporabniki microSIM-ov potrebovali dodaten prenos podatkov in bodo tam še kako spravili noter stroške menjave SIM-kartice! Ampak vseeno lepa gesta!
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Jah, kaj češ.

Še vedno je precej ljudi, ki nimajo volje se pozanimat za Apple UK-BorderLinx-DHL varianto... Oziroma se ne sekirajo za 200 EUR, ki jih s tem prišparaš in samo hočejo iPhona kot ti hočeš svežo žemljo v Mercatorju. Pač impulzivni nakup. Je pa tudi malo ironično, da ga po mojem iz UK dobiš samo kak dan ali dva kasneje kot če naročiš preko interneta na Enaa.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Isto je z veliko tehnične robe, sem ravnokar gledal nek TV, 1300€ najceneje pri nas, 950€ +50€ v DE... Nov, ebay...