iPhone 4G, microSIM in naši operaterji

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Ojla

jaz sem ga naroču iz UK, dobim ga baje v prvem tednu julija. Če bo kdo rabu, se dobimo pa bomo to porezal
smile-1.gif

urosbe

Zelenc'
5. okt 2007
20
0
1
Tud jaz sem ga sprva na ebay UK našel, ampak jih ni še nikjer na zalogi - povsod piše "pre-order now". Koliko si pa dal zanj, če ni skrivnost?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Pa tile modeli majo to reč že na zalogi? Ker na eBay-u jih večina ima samo prednaročilo, dobava šele julij.
smile-1.gif

Aja, sem našel. Izdelek bo na zalogi 9.7.2010. Isto sranje, drugo pakovanje kot eBay-erji. Kitajci še niso zaverglali tovarne.
smile-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Ja,,, toliko je bilo prednaročil, da so se sčasoma roki prestavljali vse do 15. julija. Prvi so ga že dobili (prehitra dostava v US), sicer bo pa prva runda prednaročil rasposlana jutri...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tudi sam sem slišal močne govorice, da naj bi tako m@ ko S! imela iPhone ... dobil pa sem potrditev s strani zelenih, ko je moj šef povpraševal za iPhonom (verjetno veste, se pri S! le da nekako prit do iPhona 3GS, vendar je to bolj kot ne rezervirano za VIP populacijo
redface-1.gif
), pa so rekli, naj še malce počaka, da mu ne bo žal, spotoma pa je naša veza navrgla, da če ga bo mel M@, ni greh, da ga dobi tudi S!.

a vseeno - to so vse le govorice, kaj bo pa resnica ... bo treba pa še malo počakati.
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Zgleda, da so neka pogajanja s Slovenijo in še katero državo, drugače bi sezam že moral bit objavljen.Pa microSim že mamo.Lahko pa bi nas že junija dali pod postavko Coming soon... Samo tisto tut ni ziher, da bo hitro pri nas . Lep primer ekvatorilna Gvineja (lool, s kako državo smo ), ki je že 2 ali celo 3 leta na coming soon. heheh

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Zdravo. Mislim sicer, da se je o tem ze govorilo, pa ne najdem vec....
Ce kupim iPhone 4G v Torri d'Europa v TS - ga lahko uporabljam v Mobitelovem/Simobilovem omrezju ali moram kaj se narediti prej?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Da... če ga boš dobil, ga boš lahko uporabljal kjerkoli.

PS: imenuje se iPhone 4 in ne 4G (da ne boš nasedel na kake kitajske ponaredke)
wink-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Sm zdej klical v 3, Tim in Mediaworld (vse v torriju) in vsi so rekli, da dobijo sicer jutri Iphone 4, ampak da so namenjeni izkljucno za narocniske pakete....
Sicer bi znalo bit res ... ima kdo se kaksne info?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
To so tudi lani govorili za 3Gs-e... ampak se jih je vseeno dalo dobiti (izjema je bil Tre). Bodo pa verjetno zelo omejene količine...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Hehe... za ta denar dobiš od kitajcev že skoraj rezalnik in 2 micro sim adapterja zraven
grin1.gif

Kdor nima ravno dveh levih rok, si lahko v 5min sam obreže za 0eur. Adapter pa naroči s kitajske za 0.5 do 1eur.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Jst sm jo šel dvignit na MC , nevem a sem kej plačal ali ne, verjetno nekaj € sem.

Prek dealextrema so mi pa zastonj poslali adapter,ker so pri prejšnjem narocilu nekaj zajebali in sem jih samo prosil če lahko vklučijo zraven ( zaradi postnine) , potem so mi pa kar šenkali tist 1$ al kok je že
grin1.gif

Ni veliko,ampak vseeno lepa gesta.