iPhone 3G krizi in tezave

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Mja, zgleda zanimivo,samo dvomim da bom to nosil sabo
grin1.gif

BTW, verjetno se neda nastavit da mi SLoRadio nebi nehal spilat ko grem recimo v Meni, SMS,...pač bilokam...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Thnx.

Danes mi je nekdo poskusil poslati viziko kontakta in sicer z Nokie na iphone. Ampak nisem prejel niti vizitke, niti SMS-a ( kot ga dobis recimo ce posljes iz Nokie na SE, Samsung,...) da bi vn iz njega pobral stevilko.

Any idea??
Lahko se kdo to proba,če je problem v mojem ali pa pošiljateljevem telefonu,ali je pa to splošna težava.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Samo zakaj mi ne pošlje takšnega cudnega sporocila ki ga potem ročno dešifiriras kaj je ime in kaj telefon?
Vsaj pri kaksni drugi znamki sem to dobil na tak način.

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Vprašanje: update Cydia-e ne vpliva na jailbrake...oziroma ustane vse, kot je ?

Yagi

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Cydia je samo program, zato update ne vpliva na jailbreake. Če ga updateaš, to ne vpliva na druge programe.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Mal pomoči prosim.

Na novo sem naložil Windowse in pa tudi iTunes...zdej pa mi nikakor ne uspe uspešno nastaviti da bi se itunes spoprijateljiv z iphonom...na vsak nacin hoče brisati stvari iz iPhona in sinhronizirati uphone z trenutnim itunesom.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Če si nisi shranil iTunes Library ID-ja, boš moral na novo "spariti" telefon in iTunes.... zbrisal bo pa samo glasbo in video posnetke.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Shranil nisem ničesar, vem le user/pass , vendar predvidevam da mi le to ne koristi.
A je kakšna opcija da mi ostanejo enake playliste, oziroma da jih nekako iz iphona skopiram v PC? Ker ponovno "štimat" si komade je daleč od tega kar bi rad naredil.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz imam v iTunes narejeno Playlisto in pri sinhronizaciji samo odkljukam, da naj mi to sinhonizira in imam po sinhronizaciji tisto glasbo na iphone, ki jo imam v tej playlisti ... Ce zelim zamenjat, pac v iTunes iz te playliste pobrisem, kar nocem imeti in dodam nove zadeve... Potem samo sinhroniziram in zadeva se preslika na iPhone ...

20091018-xd2utfa5sh6mdarpnxkpmhp1ep.png

Kako pa si ti spravil glasbo na iPhone? Si vsak komad posebej prenesel na iPhone?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Imel sem Windowse...nalozil komade gor na iphone...formatiral PC, nalozil nove Windowse, povezal iphone in sedaj ga moti ker je iphone seznanje z drugim itunsom ( tistim ki sem ga pobrisal s prejšnjimi winsi).
Kako mu sedaj dopovedati da naj se sinhronizira sedaj s tem itunsom, brez da bo pobrisal vsebujočo muziko iz iphona. Aplikacije mi je uspelo prenesti,imenik tudi, a pri muzki je trmast.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Imel sem Windowse...nalozil komade gor na iphone...formatiral PC, nalozil nove Windowse, povezal iphone in sedaj ga moti ker je iphone seznanje z drugim itunsom ( tistim ki sem ga pobrisal s prejšnjimi winsi).
Kako mu sedaj dopovedati da naj se sinhronizira sedaj s tem itunsom, brez da bo pobrisal vsebujočo muziko iz iphona. Aplikacije mi je uspelo prenesti,imenik tudi, a pri muzki je trmast.

To mi je jasno, kaj si naredil... in ti je ze mikrohard odgovoril, da ne bo slo drugace, kot na novo, ce nisi naredil backup iTunes library-ja ... Glasbo bos moral se enkrat sinhonizirati na novo...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kako pa naredis backup libraryja?

Skopiras na varnodirektorij v documents and settings\application data\apple computer\ ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Super, danka, finka, grkinja
smile-1.gif

Zbackupas sledece folderje:

Documents and Settings > Your Username > Application Data > Apple Computer > iTunes - [potrebno je imeti prikaz skritih fajlov]

in

Documents and Settings > Your Username > My Documents >My Music

Instaliras itunse.. Prepises nove fajle s temi starimi [zgoraj omenjenimi] in si tam, kot si bil pred reinstalacijo winsev.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Je možno iPhona nekako povezati z strotvijo M:Rokovnik ?

Pa še kako nastavit opozorila kot pri Nokii recimo, da če ima nekdo RD; da te opomni. Instaliral sem par programckov, a noben ustrezen.