iPhone 3G krizi in tezave

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Jst pa mislim, da bom prej živce zgubu preden bom v last dobil (kupil) iPhone 3G. Toliko berem po internetu kako je oh in sploh, da bi šel najraje ta trenutek ponj kamorkoli :-D Ah ja, vse ob pravem času... še se bo čakalo...
frown-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Si zasledil kaksno pametno aplikacijo ki bi bila zmožna ob določeni uri vklopiti mojo playlisto in mogoče celo random predvajati jo?
Snel sem jih že ene par dol, pa z nobeno nekak nisem zadovoljen. Seveda bi jo želel pro bono
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Haha , dobra
grin1.gif

Me zdele neki druzga jezi, odprem Mail ... se ugasne...odprem FB ... se ugasne...a večina ostalih aplikacij dela brez problema. Komu poznano? Google sicer najde veliko tega, a rešitev bolj malo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
sem potem na "frišno" naložil vse, nastavitve, imenik,etc... edino aplikacije sem sinhroniziral. Sej prek SBS-a sm dal Fix, ni pomagalo takoj, cez nekaj casa je pa recimo FB aplikacija začela delovati medtem ko mail še vedno ne. Bom mogoče doma naredil restore. Ga moram potem spet jailbreakat?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
FB je danes zjutraj nekaj strajkal... verjetno je povezano s tem, da je tudi spletni Facebook baje ze od vceraj bolj nestabilen... Ocitno imajo neke probleme... Ne bi pa to smelo biti povezano z Mail.app ...

Ja... ce restoras, moras spet jailbreakat in vse tisto narest, kar si zadnjic naredil...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Očitno bo kar treba restorat, ker tut Cydie noče odpret. Ene dve stvari sem zanc probal nalozit pa prenselo jih je, naložilo pa ne ( iz installousa), pa čist možno da zdej zato kej serje.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Mah sej je že restoran, edino ni mi jasno zakaj noče sprejet cydia.hackulo.us ? je očitno server down?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Sem nov ponosen lastnik IPhona 3g. Ker sem bolj med nerodnimi bi nekoga res lepo prosil, če mi lahko pove nastavitve za Dostop do neta (Cellular data) in MMS nastavitve. Aja ponudnik pa je Mobitel.

Res najlepša hvala

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Če imaš 3G in si zadovoljen z delovanjem, se ti ne splača nadgrajevati. Večina novosti je predvsem za 3Gs (izboljšave pri snemanju video posnetkov, voice control preko bt slušalk in par malenkosti...), tiste skupne izboljšave so pa predvsem kakšni bugfixi in mogoče minimalne pohitritve. Izgubiš pa z nadgradnjo možnost internet tetheringa (ki ga lahko sicer spet omogočiš z jailbreakom in enim hackom). Pridobiš pa to prednost, da lahko nalagaš tudi tiste aplikacije, ki so delane samo za 3.1+ in jih na 3.0 ni možno naložiti.

Jaz sem še vedno na 3.0...

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Imam IPhone 3g 3.1.2. Želel sem nekaj odstranit iz Cydie in sem rebootal telefon. Sedaj pa mi na ekranu kaže samo Apple logo in ga ne gre obudit.
Kaj mi je storiti? Nekje sem bral, da ga daš v recovery mode in v ITunes restoraš. A se mi po restorih kaj zgodi z jailbreakom? in novo verzijo? ga je potrebno na novo odklepat?

Hvala

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ocitno si ze prej nekaj instaliral v Cydii, kar pa je po rebootu sprozilo sedanje stanje...

Po restoru imas VEDNO iPhone frisen... torej tak, kot je iz skatle... ni jailbreakan, in je zaklenjen, ce je prej bil...

Svetujem, da se zadev iz Cydie vimbolj izogibas, ker ravno ti so pri n00b-ih najveckrat problematicne... sploh prve dni, ko tlacijo gor vse zivo... in v velikih kolicinah... in potem ko se zgodi kaj takega, je v bistvu nemogoce ugotoviti, katera zadeva je bila krivec ...
smile-1.gif