iPhone 3G krizi in tezave

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Ok. predno se lotim restora, bi prosil za vrstni red opravil katere moram narediti. Prvo, drugo...Telefon je iz Hrvaške.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Mogoče se motim,ampak a ni tako da ob restoru ti naredi zadnji FW update? Preveri da je zunaj ustrezen odklep, da nebos ostal z zaklenjenim telefonom.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Hvala. Sem že uredil
cheer.gif

Edino nikakor mi ne rata inštalirati SLO pakteta preko Cydie. Vem da je plačljivo, vendar meni nikjer ne pokaže ne cene ne kam naj doniram.
Prosim če mi lahko kdo pomaga glede paketa

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Jaz sploh nimam tistega ko piše "kako do slovenskega vmesnika"
Ne vem kako ti lahko prilepim sliko. A se da kako printscreen IPhona naredit?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
eveda se da narediti printscreen
smile-1.gif
... Skupaj pritisness gumb za vklop/izklop in gumb HOME ... sliko shrani tja, kamor tudi fotkic shranjuje ...

Zakaj pa enostavno ne namestis brezplacne variante?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Ja o tej brezplačni varianti pravijo, da ima še dosti bugov..Še avtor sam priznava da ima kr nekaj napak

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Ja o tej brezplačni varianti pravijo, da ima še dosti bugov..Še avtor sam priznava da ima kr nekaj napak

Buge ima pomoje samo v prevodih, kar je tudi napisano, da je na brzino prevedeno... in ti bodo odpravljeni...

Da ne bos mislil,d a je tisti drugi placljivi dodatek brez bugov... Jaz ga ravno zato nimam vec namescenega, ker sem imel zaradi nekatere probleme... med drugim tudi te, da mi je MitjaP (avtor) brisal sporocila na jabuku, ko sem pisal o teh problemih... Cudi me le to, da ne brise sedaj tega, ko je dobil konkurenco (brezplacni vmesnik od Alenbec-a) in nasplosno me cudi, da ne brise linkov do www.jabolko.org oz. samo beseda jabolko
smile-1.gif
...

Aja... se tvoja slikca, ki je nisi sam znal dodati
smile-1.gif

photo.jpg

Signal imas izgleda bolj slab... in ponavadi moras malo pocakati, da se izpise cela stran...
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Takole nekako izgleda odpiranje v Cydii, ce je dober signal (oz. hitra linija)... ce je pocasnejsa linija (EDGE ali recimo slab signal preko WiFI) pa lahko traja tudi dlje ...

Najprej se pokaze to, kar si ti prilimal... nekaj sekund kasneje (lahko tudi 10, 15 sekund) pa se ostalo ...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Moj 3G (OS 3.0) se pa začel nekaj čudno obnašati - skoraj po vsakem klicu zmrzne, se mogoče zbudi po kaki minuti, če sem v tem času klican, samo zvoni, ekran črn, tako, da klica ne morem prevzeti. Včasih pa ni druge, kot da je potreben reset. Je pa kupljen v ITA,, nikoli zaklenjen, iz Cydie že dolgo nisem nic nalagal.

Nazadnje urejeno:

alenbec

Zelenc'
13. dec 2009
7
0
1
Sem se registriral samo zato, da sporočim, da je na voljo popravljena verzija slovenskega vmesnika 0.13, v kateri je odpravljeno veliko napak, doda pa še prevode za Cydio.

Glede cenzure pa nevem, zakaj bi se sicer moralo kaj cenzurirati? Jaz osebno nisem objavil nobenega linka ali novice za moj Slovenski vmesnik na druge forume
smile-1.gif

alenbec

Zelenc'
13. dec 2009
7
0
1
No, pa je nekdo na jabuk.si spet dokazal svojo nezrelost s tem, da je banal mene in domeno mojapple.net. Sicer pa drugega tako ali drugače nisem pričakoval, saj je "vodstvo" že v preteklosti nekajkrat dokazalo, da ni sposobno sprejemati izzivov in se soočati z njimi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Vodstvo na jabuk.si je kot jaz vem samo eden... in sicer MitjaP... ki je ze veckrat dokazal, da ne prenese konkurence in na otrocji nacin poskusa narediti red... seveda tako, kot ga on razume... Ce nekaj ni tako, kot je njemu vsec, je potrebno zadevo pobrisat in cenzurirat besede...
bonk.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
KSZ:

- Opomniki ; Kaj naložiti, da mi bo sestanke in ostale opomnike, javilo tako kot se spodobi. Torej piskalo, dokler jaz ne prekinem / potrdim dogodka oziroma ga prestavim.Pa da bi bila default ura opomnika vedno 08.00 recimo , ne pa 00.00 , ki mi je totalno mimo.

- Melodija opomnika - želel bi si nastavit poljubno oziroma da se melodija ponavalja do prekinitve ( opis zgoraj)

- Melodija zvonenja - Rad bi, da bi mi dovolil izbrati glasko kar iz ipod playliste za zvonenje, saj trenutno poznam edino pot na način da komad obrežeš, pretvoris in nekaj preimenujes ter nato syncas z itunsom kot melodijo zvonenja.

- Background - Rad bi imel poljubno sliko na ozadju, ne le takrat ko je telefon zaklenjen, kaj je treba naložit?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
- Background - Rad bi imel poljubno sliko na ozadju, ne le takrat ko je telefon zaklenjen, kaj je treba naložit?

Winterboard

Elegantne rešitve za ostale težave pa ne poznam.