iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
iphone vs. N96
smile-1.gif
?
tole se mi sedaj mota po glavi
smile-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Hja, da se bo ip2 primerjal z N96, bo pa treba izvedet še malo več specifikacij. Se pravi, poleg GPSa bo imel še kaj? Kak fotkič, bliskavica, povezljivost, etc...?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam res a ima IPG3 kej bolj uporaben bluetooth?

morda 3x boljša :p če nisi touchscreen frik in animiranih ikonc, te iphone ne mika tko zelo
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ma tele cene postajajo vedno bolj ....
bonk.gif

sej zlo vrjetno je bolša kot iPhone, ampakne tok da bi upravičila tok visoko ceno

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
iPhone nima slabega bluetootha, temveč software za bluetooth (ki je namerno od apple-a pohabljen). iPhone 3G bo imel iste BT funkcije kot stari iPhone, saj bosta imela isti software. Edina do sedaj znana prednost novega iphone-a je hsdpa, gps in nizke cene. Upam pa, da bo novi software za iphone omogočal vsaj priklop BT gps-a na stare iPhone telefone
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Saj nima nov 3g GPS-a kolikor sem zasledil. Ima le A-GPS, kar pa ima stari tudi.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nevem jaz, se ne poglabljam v te reči. Meni je bilo rečeno da A-GPS locira s pomočjo omrežja, kar pa zmore tudi sedanji iPhone.

Se opravičujem če sem kogarkoli prizadel.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
IP3G bo imel isto bt za rit obrisat? Potem si ga pa naj lepo nekam vtaknejo
smile-1.gif
Multimedijski telefon, ki ima bt, zato da se lahko reče da ga ima, heh. Fotkič? 2 mega?, brez fleša? Lepo prosim, kaj jabuku ni jasno :p

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Nikogar nisi prizadel, ampak mi gre že rahlo na živce s tem A-GPS-om, ker se vsak dan pojavi kakšna taka izjava. Sorry.

A-GPS pomeni Assisted GPS, zadeva pa v praksi deluje tako, da preko mobilnega omrežja oziroma WLAN-a dobi grobe podatke o trenutnem položaju satelitov. Zahvaljujoč tem podatkom lahko GPS čip prej najde satelite in dobi fix na njih.

A-GPS lahko vklopiš ali izklopiš, če ga izklopiš, bo trajalo več časa, preden bo GPS dobil fix.

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Samo cena $199 je z vezavo pri operaterju, ne maloprodajna cena!

Če greste že IP2 vs N96, upoštevajte tudi to primerjavo.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Nope... lahko ga bos vzel za 199$ v Apple storu in ne bos rabil sklenit pogodbe, tako kot je bilo to do sedaj.
Vsaj mislim da, ker je bilo prej enako. Ne vem zakaj bi tudi sedaj bile višje cene za brez vezave - govorim za Apple store.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Samo ga bos moral vseeno aktivirat... ce ga bos hotel uradno uproabljat... in to se lahko smatra kot subvencionirana cena ... Verjetno bo scasoma tudi kje na voljo brez podpisa pogodbe, vendar bo cena potem visja ...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Samo ga bos moral vseeno aktivirat... ce ga bos hotel uradno uproabljat... in to se lahko smatra kot subvencionirana cena ... Verjetno bo scasoma tudi kje na voljo brez podpisa pogodbe, vendar bo cena potem visja ...

Ja vem, taka varianta bo kot do zdaj... kupil ga bos v Apple storu, plačal 199$ + davek, in ga odnesel... Seveda ga ne bos mogel "legalno" uporabljat ce ga ne bos aktiviral pri AT&T... ampak to za nas ni več pomembno
grin1.gif

Važno je, da ga dobim po tej ceni
wink-1.gif

LP

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
A bo scasoma na voljo tudi kaksen program ala garmin xt, da ne bo treba stalno placevat prenos podatkov in uporabljat google map-a ?