iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik BOBI pravi:
Samo za info!
V Budimpešti pri Vodafonu se da dobit oba modela. Seveda sta oba zaklenjena, tako da 3g z turbo sim in 2g z softverom.

Cena za 3g je 120€ in 2g 70€

Ni potrebna nikakršna vezava, samo kartico, ki jo dobiš v paketu se pusti prodajalcu
wink-1.gif

Tole je pa malo za lase privleceno ane
hysterical-1.gif
...

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
In glede cene in glede originalnosti sem 100%, ker ta podatek sem sam dobil v trgovini in ne preko "baba čula, baba rekla"
Prodajalec me je tudi opozoril, da 3g ne bo deloval v našem omrežju in celo nekaj preverjal po katalogih kam se obrnit za 3g, da bo delujoč v Sloveniji. Razen Italije, mi je naštel še eno državo, pa se ne spomnim, a je omenil Češko, ali pa Slovaško.
Za 2g mi je zelo žal da ga nisem vzel, ker nisem vedel da se ga da odklenit, v 3g pa tudi nisem rinil, saj ga že imam!

@jest, res da nisem strokovnjak, ampak verjemi da niso ponaredki!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Samo cena je tista, ki je pomoje za lase privlecena
smile-1.gif
... Nek hakeljc je gotovo pri vsem tem... Zdaj ali je to cena s pogodbo... ali pa je napacna...

Ker ce bi jih res prodajali po taki ceni brez vseh obveznosti... bi se o tem gotovo kje pisalo...

Glede nezaklenjenih... so na voljo v ITA, na Ceskem, Slovaskem ... in v Hong Kongu... za druge pa nisem preprican...

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Edini pogoj, ki ga je postavil, je bil ta, da paket odpakiram in mu dam SIM kartico, z obrazlago saj je itak ne bom rabil.
Ko pa sem mu v pogovoru povedal, da pri nas v SLO ne prodajajo uradno telefonov, pa je začel po katalogu gledati če bom sploh lahko uporabljal katerikoli od obeh modelov. Ker seveda SLO ni bila na seznamu delujočih, mi je odsvetoval nakup, ker bi imel preveč problemov z raznimi turbo karticami, pa še to ni nobeno zagotovilo, da bo telefon delal normalno.
Kakor pravim, žal mi je da nisem vedel za 2g, da se ga da porihtat in bi takoj enega vzel, za 3g pa nisem bil navdušen, ker ga dejansko že imam.
Upam da me pot v kratkem spet zanese v Budo in bom kupil enega 2g, pa tudi če se z...
evil.gif
, saj 70€ pa res ni veliko.
Ena poštena večerja pri njih!

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik BOBI pravi:
Kakor pravim, žal mi je da nisem vedel za 2g, da se ga da porihtat in bi takoj enega vzel, za 3g pa nisem bil navdušen, ker ga dejansko že imam.

Četudi imaš 3g, ob taki ceni ne bi smel kaj razmišljati (če je seveda vse napisano res). Tudi sam ga imam, in če bi imel to možnost bi ga takoj kupil... Pa ne samo enega
smile-1.gif

LP

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ne vem zakaj ste iJabuk fanatiki tako nezaupljivi. Se dobiš s prodajalcem in sprobaš tole turbosim s svojim superduper iJaubčkom in vidiš če dela?

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Nesem še fanatik in nisem takooo nezaupljiv. Varianta, da bi kartico sprobal, bi bila super... Ampak preden se npr. iz MS odpravim v LJ nekaj probat, raje vprašam.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ne gre tako enostavno...

Ce poznas te X-SIM kartice (so na voljo tudi za druge mobilnike)... mogoce ves, da je potrebno SIM karticii odrezati vogal. Ce torej ne dela, imas SIM kartico, ki ji manjka vogal
smile-1.gif
...

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Še eno vprašanje... Tisti ki imate 8 GB... vam je to zadosti ali pa premalo oz. drugače: Zakaj vzeti 16 GB?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Imam 8Gb model in ga še nikoli nisem zafilal do konca. Vedno imam par Gb prostih. 16Gb model bi znal priti prav, če boš imel naloženih veliko filmov in mogoče kasneje (če bo apple dovolil izdajo navigacijskega softwarea) za zemljevide, ki lahko hitro zasedejo par Gb.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz mam tudi 8gb model, pa mam zafilanega do konca. Prosto mam recimo 40MB za kake slike.Dobrih 5gb muzike, pol giga filmčkov, 300+ MB je sam OS velik, za 250 MB kart slo. mest in kakih 50 MB slik,pa preko 1GB aplikacij in iger. hehe In ob skupnem pomnilniku 7.1 GB se to hitro zafila. Mi pa 8GB povsem zadošča, ker res ne vem kak bi lahko zapolno 16GB model. Samo s kakim spamom mogoče.
wink-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
8GB sem zelo hitro zapolnil, ko sem nabavil 16 GB varianto se mi je zgodilo enako
smile-1.gif
se je dalo pa čisto ok preživeti z manj spomina, pač je manj mp3-jev gor ...

če bi še filme nalagal na telefon bi najbrž rabil kar 32 GB
smile-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Za normalnega oziroma povprečnega uporabnika je 8GB več kot dovolj.
Imam kar dost applikacij, 10 albumov (ki si jih po času izbrišem in naložim nove), slike,... pa imam še skoraj 5GB prostora
smile-1.gif

LP

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
8GB sem zelo hitro zapolnil, ko sem nabavil 16 GB varianto se mi je zgodilo enako
smile-1.gif
se je dalo pa čisto ok preživeti z manj spomina, pač je manj mp3-jev gor ...

če bi še filme nalagal na telefon bi najbrž rabil kar 32 GB
smile-1.gif

Mene moti, da ne morem sinhronizirati cele glasbene zbirke. 32 GB bi mi (trenutno) zadostovalo. No, čez 2 ali 3 leta ga bom itak zamenjal z novim, in tistih 128 GB bo potem verjetno dovolj za marsikaj.
wink-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Seveda ne, ampak zdaj izgubljam čas po nepotrebnem, ko si nalagam zdaj to zdaj ono različico celotne zbirke, namesto da bi imel v žepu vse, kar se mi lahko zahoče.