iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Potem pa primerjaj opcije, ki so na voljo nepristransko... in ne da primerjas pri tistem izdelku, ki ti je vsec najnizjo mozno ceno, pri drugem pa neko drugo (pomoznosti najvisjo
bonk.gif
) ...

iPhone 3G 8GB in Nokia N95 8GB sta obe na voljo za 1€ ... pri Tusmobilu ... Obe opciji sta nezaklenjeni... Zame osebno je zaklenjen telefon polovicno uproaben... ker dostikrat menjam SIM kartice... in telefon zaklenjen na dolocenega operaterja sploh ne pride v postev...

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
vgrajen GPS na iPhone dela v SLO? Kakšne imate kaj težave z iPhoneom? Se da dobit kšn programčk za MMS-e?

Nazadnje urejeno:

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Potem pa primerjaj opcije, ki so na voljo nepristransko... in ne da primerjas pri tistem izdelku, ki ti je vsec najnizjo mozno ceno, pri drugem pa neko drugo (pomoznosti najvisjo
bonk.gif
) ...

iPhone 3G 8GB in Nokia N95 8GB sta obe na voljo za 1€ ... pri Tusmobilu ... Obe opciji sta nezaklenjeni... Zame osebno je zaklenjen telefon polovicno uproaben... ker dostikrat menjam SIM kartice... in telefon zaklenjen na dolocenega operaterja sploh ne pride v postev...

Khm iPhone 3G na Tušu je zaklenjen
smirk-1.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Reku si da ni zaklenjen, kar ne drži. Drugo pa je, ali ga lahko uporabljaš ali ne. Z XSIM lahko uporabljaš tudi vsako zaklenjeno S! Nokio

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Samo jo moras dokupiti...tukaj se seje, kot da ni zaklenjen...
smile-1.gif
...

Sicer pa priznam, da si nisem mislil, da bodo pri Tusmobilu tako bebasti, da bodo prodajali zaklnejne iPhone in zraven strgili svoje lastne SIM kartice, da jhi bodo lahko uproabili s temi XSIM karticami
smile-1.gif
...

Tusmobil prodaja svoje iphone 3G za 799 € (v prosti prodaji)... pa se za uporabo moras razrezat svojo SIM kartico... v ITA pa so popolnoma odkjenjeni za 499€
bonk.gif

Mogoce res nisem izbral najboljsi primer... ampak odgovori so vec kot jasni
smile-1.gif
...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik grobo pravi:
Itak da vemo: iz Nokia fan si ratal Apple fen
hysterical-1.gif

itak... ce so se pa pri Nokii tako pokvarili... predvsem s kakovostjo izdelave aparatov nisem zadovoljen ze od Nokie N73 naprej...
frown-1.gif
... In tendenca pada ... vsak nov model sicer fancy izgleda... je pa zelo hitro opraskan in se mu vidi sledove obrabe, cetudi delam z njim previdno...

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Aha... so šli celo tako daleč
grin1.gif
Sem mislil, da prodajajo vsaj telefone italijanskega porekla...
Nop, Tuševi so uvoženi iz Izraela, ti pa vemo od kod jih ''dobijo'' (noben Izrealski operater ni uradni prodajalec iPhona).

Lp. TheCjen

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.986
113
Kako hitro pobere Iphona, ce ga uporabljas kot wifi hotspot. Enako za gps. Ne rabim tocno vedeti do minute, samo okvirno - je to 1h, 2h, 3h, vec? In ce ga ze hitro pobere, se ga da istocasno na laptopu preko usb kabla polniti. Saj ce je to opcija, potem mi je dosti vseeno a drzi 1h ali 5h, samo da se polni hitreje kot prazni

pa se vprasanje glede tipkovnice. Domnevam da se ti izrise qwertz tipkovnica na ekranu, pa potem tapkas crke. A je to treba s stylusom a se da s prsti. Velikost ne bo problem verjetno, glede na to da mi je tipkovnica na P990 nekaj najboljsega kar je SE od sebe dal.

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Lahko ga imaš na usb kablu, ko ga uporabljaš... koliko ur se ga da uporabljati pa ne vem, ker ga nikoli nisem do konca uporabljal.

Zaslon se ne da uporabljati s stylusom, ker nanj ne prime (popolnoma drugačna tehnologija kot razni PDA-ji). Narejen je za uporabo s prsti in z njimi se uporablja tudi tipkovnica.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Kaj vas pri iPhone 3G tako prepriča, glede na to da je kamerca bol slaba, ne podpira MMS-ov ...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.986
113
Za kamero bi raje videla, ce je sploh ne bi imel pa bi bil potem kak evro cenejsi. Kar se pa mmsov tice, jih pa res ne rabim. Sem poslala enih 5 od vsega zacetka obstoja do sedaj, pa se to tudi ce jih ne bi. Trenutno se mi celo zdi, da sploh nimam nastavitev za mms nastavljenih. Edino kar me skrbi je gps software. Sicer je pa eden izmed treh opcij, ki si jih ogledujem

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
a pa je med 16 in 8 GB še kakšna razlika ali samo v kapaciteti prostora? Kakšne barve ga imate? Kako je pa kej z občtljivostjo zadnje strani?

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Med 8 in 16 je poleg razlike v kapaciteti se to, da je 8GB na voljo zgolj v crni barvi, 16 GB pa v crni ali beli...

Sam imam crnega 16GB ... zadnja stran ni tako obcutljiva, kot sem na zacetku mislil, da bo... tako,d a zaenrkat se nimam prask...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Kaj vas pri iPhone 3G tako prepriča, glede na to da je kamerca bol slaba, ne podpira MMS-ov ...

Kamera sicer nima ravno visoke ločljivosti, čeprav še vedno močno poseka Full HD (id est max. kar potrebuješ), dela pa zelo dobre posnetke.