iPhone 3G 3.0 Software - Je že?

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
iPhone OS 3.0 Software Update

This update contains over 100 new features, including the following:
DELETED

** Not available in all regions or in all languages.
*** Compatible only with iPhone 3G and iPhone 3G S.

... pa saj recimo da poznamo ta spisek. Bolj bi si želel, da kdo napiše kaj uporabnega v smislu "všeč mi je bova funkcija Search, ki omogoča iskanje po vseh možnih stvareh, torej tudi do kontaktov, do nje pa prideš tako, da pritisneš tipko spodaj ali zaslon zapelješ v desno in si tam".

Saj sem mesec nazaj tudi bral o vseh teh dobrotah, ampak v praksi sedaj vidim samo nekaj sprememb in se bo potrebno pošteno zakopati v iskanje, da se vseh teh 100 sprememb tudi vidi.

Zato se priporočam, če je še kdo našel kaj izvirnega na novi verziji, da napiše to sem
smile-1.gif
. Saj veste, dvakrat pritisneš na tipko, streseš telefon,...

Jernej

Tassador

Zelenc'
14. nov 2007
27
0
1
OK jailbreak in unlock za 2nd gen. sta uzuni (Redsnow)...zdej me pa zanima, kako se potem prepriča iphone da izpisuje imena in ne številk klicočih...isto kot prej (z installiranjem slopaketa ali s prenašanjem datotek prek ssh-ja) ali so folderji morda prestavljene v os 3.0? in pa, kako je z crackom za "kupljene" programe (mobileinstallation), stvar že deluje ali ne?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Za številke naložiš tist popravek iz slo paketa in zadeva dela tko k je treba. Za un patch poglej na net, obstaja tudi za 3.0, se pa sedaj imenuje nekoliko drugače.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Seveda je ze na voljo...
smile-1.gif
... in tudi odklep za iPhone 3G (tudi tisti, ki so do sedaj morali uproabiti kaksno od xxx SIM kartic) ...
Software za jailbreak se imenuje edSn0w... software za odklep iPhone 3G z nalozenim FW 3.0 pa UltraSn0w ...>> Klik za vec info

Zaenkrat edino se novi iPhone 3GS ostaja brez moznosti jailbreaka in tudi brez moznosti odklepa ...

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
No sem že Instaliral 3.0 Software, je ralika, imam pa probleme z slovenskim dodatkom.
Z Logotipi in črkovalnikom, ter prikazom cifer.

Hmmmm....

V Cintyi sem dodal souce http://mitjap.homeip.net in dodoal, samo mi vse zavrača, vedno error....

Why can't we be freinds....
frown-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Preko iTunes jih sinhroniziras s kaksnim programom na racunalniku (odvisno kaj imas)... na MAC recimo z AddressBook, na Windowsih pa recimo z Outlook ali Windows Address Book ... Ce tega nisi naredil prej, preden si namestil novi iPhone OS, potem so podatki izgubljeni... oz. so le tisti, ki jih imas na SIM kartici (ce jih imas) ...

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Sej sem ga... Ampak ko sem dal tam naj mi ga uploda, sem dal New phone, pa se je backup zbrisal...
smile-1.gif

Sem z sima potegnil rezervo. :=)