Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No no no, to da s prve in druge nisi opazil nobene razlike dokazuje zgolj da na blizu slabo vidiš. Predlagam dvoje, ali greš k okolistu in še greš iPade enkrat pogledat(primerjat) ali pa ne greš k okolistu in vzameš iPad2
Razlika med displayjeva je res res očitna. Je pa res da nisem v Bigbagu imel obeh v roki in toplote ne morem komentirati... Lahko pa ugibamo da bo prišel ven kak popravek in se iPad3 ne bo več tako grel. Enako se je meni zgodilo ko sem kupil Galaxy S2. Vroč kot svinja, po dveh updatih je dobesedno hladen. Ko sem ga dal polnit je bil grdo vroč, zdaj je med polnjenjem komaj kaj topel...
Z mojim vidom na blizu je vse v redu, preverjeno pred kratkim
Lahko da sem bil površen, ampak res nisem dojel kaj je tako očitnega. Na blizu ne vidiš pikslov, in ko tekst zazoomaš je vse bolj gladko, to je vsa razlika ki sem jo opazil. Dejansko edina razlika se mi zdi to, da ko ekran pogledaš od blizu, ne vidiš pikslov. Očitno bom moral iti še enkrat pogledat
Pa tudi kar se temperature tiče, je najbrž malo nefer, ker ti ipadi laufajo cel dan, ampak razlika proti dvojki je res očitna, dejansko se mi je zdela temperatura precej previsoka za udobno držanje v rokah. Morda ob "normalni" uporabi ni tako visoka, pa vendar. Tudi v hitrosti odpiranja aplikacij nisem zaznal nobene razlike, ampak to se bo najbrž sčasoma spremenilo.