Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ne gre se za vidno polje, pac pa da na takem mikro ekranu sploh ne locis med dobrim divx in hd, tako kot ne locis na 42inč med 720 in 1080, ce gledas na razdalji nad 3m
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Sem lastnik 2ke in bom "3ko" preskočil, tako, da ne zagovarjam svojega nakupa. Ampak z tistim, ki napiše, da ni razlike je nekaj hudo narobe. Ali pa vsaj z njegovimi očmi.
Meni je na iPhone tudi dovolj, na iPadu pa že na dvojki ne (k..., vsaka revoija 200-300 mega, filmi giga do dva, pa je zabave hitro konec). Na trojki gre še hitreje, HD filmi veliiiko požrejo ...Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
...pa res, ostalih sploh gledal nisem. Meni je 16gb polna kapa in danes, ko ima že večino naročniških paketov solidno zakupljene količine podatkov ter vsak smartphone funkcijo hotspot-a in gps-a, res nisem videl potrebe po ostalih modelih ...no stvar individualnih potreb.
16 je krepko pramlo, 32 je kinimum. Ne hecam se, sploh pri trojki. Velikst vsega (revij, recimo) se je enormno povečala, pa kak HD film, pa je takoj polno. Vem, s 16GB enke sem stalno pucal dol robo.
Vidiš, jst imam pa Ipada in iphona oba 16 GB in mi je več kot dovolj. Pa kljub nekaj filmom za na kak dopust.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Hd filmi na 10 inč zaslonu? Disi po failu
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Kakšne so pa kaj cene revij? Je cena enaka kot v trafiki a so kaj cenejš?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Hm, meni je tudi zelo nelogično, da je cena enaka
Citat:
Uporabnik mukwai pravi:
Tudi trafika in apple imata svoje procente in ti so precej vecji kot prej nasteto.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik mukwai pravi:
Tudi trafika in apple imata svoje procente in ti so precej vecji kot prej nasteto.
Ja sej očitno bo držalo. Ker nikakor pa ni LOGIČNO, da je digitalna izvedba dražja kot tiskana, vsaj zame osebno.
digitalne verzije bi morale biti po polovični ceni pa bi bil tega verjetno mnogo več v obtoku, prihodek pa sorazmerno s količino "izvodov", zagotovljen. Je pa problem, če si nekdo zaželi prevelike procente (providerji/store)