iPad3

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja neumnost pri Applu je samo to, da imajo samo 3/4G še GPS zraven
rolleyes-1.gif
ampak ja, ga ima pa vsak telefon. Tako, da se strinjam. Luštna stvar, mogoče ne tako hudo zanimiva za lastnike ipad2 ampak za nove kupce pa definitivno zelo privlačna zadeva.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
To sicer dela, samo je zakasnitev. Baje za turn-by-turn navigacijo ni najbolj primerno.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
P. bolj me matra da sedaj 2jko ubodem, 400€ za 16GB je kar lepa cena..

Me pa res zanima kako bo z zaslonom na novem IPADU

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.005
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Huh, jaz sem bil pa do zdaj prepričan da imam GPS na iPadu.

hysterical-1.gif

Resno, zakaj bi sploh rabil gps na iPadu? Saj ga človek nima kam namontirat v avtu, ne da bi zakril pol sprednje šipe. Tudi si ne predstavljam nikogar, da bi tekel z iPadom v roki, da si izmeri pretečene kilometre. Edino za šetnjo po mestu, pa še tam je telefon mnogo bolj priročen.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Huh, jaz sem bil pa do zdaj prepričan da imam GPS na iPadu.

hysterical-1.gif

Resno, zakaj bi sploh rabil gps na iPadu? Saj ga človek nima kam namontirat v avtu, ne da bi zakril pol sprednje šipe. Tudi si ne predstavljam nikogar, da bi tekel z iPadom v roki, da si izmeri pretečene kilometre. Edino za šetnjo po mestu, pa še tam je telefon mnogo bolj priročen.

Zakaj pa ne bi imel?

Verjetno stane par € cel GPS modul pri miljonskih količinah. (mogoče je pa celo not že vgrajen samo odklopljen
hysterical-1.gif
)

Ker pa segmentirajo višje in nižjecenovne razrede je pa tko.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
GPS se nahaja v 3G čipu, tako da ga WIFI only variante nimajo (velja tudi za druge tablice).
Seveda to ni nobena ovira da ne bi bil GPS tudi v WIFI only napravah, ampak očitno se jim ne da/splača
smile-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Uporabljajo neko bazo, ki deluje glede na vidna wifi omrežja in te locira glede to. To je mel iPhone v začetku, ko še ni imel gps čipa. Meni recimo doma pokaže točno na bajto. Predvidevam, da majo je v bazi lokacijo, ker tudi iPhone uporabljam tu.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Po možnosti direktno na airbagu, da ga ob crashu fašeš direktno v ksiht.
bonk.gif

Ti ne, ampak tvoja draga.Free lepotni poseg.
cheer.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ma ne mutite majstri, dobro izgleda ta iPad3 sploh glede na konkurenco na trgu in glede na glavnega konkurenta Galaxy Tab 2 10.1, ki je praktično enak enki, razen kamere in serijskega ICS-a nisem zasledil nekih izboljšav...

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ko držiš tablico 20 cm od frisa že vidiš razmik med piksli. Z višjo resolucijo pa tega ni in posledično je lepša slika. Ni pa resolucija tu tako kot pri računalniku. Vse je enako veliko, samo prikazano je z več detajli.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ma ne mutite majstri, dobro izgleda ta iPad3 sploh glede na konkurenco na trgu in glede na glavnega konkurenta Galaxy Tab 2 10.1, ki je praktično enak enki, razen kamere in serijskega ICS-a nisem zasledil nekih izboljšav...

Ne skrbi, Samsung bo že dal novo tablico na trg in to verjetno kmalu. Ta Tab sedaj je samo osvežitev prejšnjega, da jim Apple spet ne bo kaj težil glede oblike in podobnosti. "pravega" naslednika pa bodo po mojem predstavili ali 15.3. ali pa v aprilu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Ja saj, nekaj se govori o 11.6 tablici, sicer zdaj ne najdem linka ampak 11.6 inča, ubitačna resolucija, dual core 2.0 itd...