Citat:
Uporabnik titov pravi:
V EU5 je WP na polovici iOSa:
S tem da je iPhone 6 še relativno nov in je prva generacija z večjim zaslonom. Pri WP bodo nove, "udarne" oz. "hero" naprave na voljo šele jeseni.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
V EU5 je WP na polovici iOSa:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mogoče pa je kaj na tem?
http://www.windowscentral.com/microsoft-may-announce-major-layoffs-hardware-division
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
http://live.finance.si/12960/Microsoft-odpu%C5%A1%C4%8Da-7800-ljudi
Microsoft odpušča 7.800 ljudi
12 min
Ameriški tehnološki velikan Microsoft bo odpustil 7.800 ljudi, od tega 2.300 na Finskem, piše The Guardian. Odpuščal bo tudi zaradi neuspeha z pametimi mobilnimi telefoni. Spomnimo, Microsoft je leta 2012 kupil finsko Nokio tudi zato, da bi lažje tekmovalz Applovimi in Samsungovimi pametnimi telefoni. Poskus ni uspel, Windows Phone ima namreč še vedno manj kot petodstotni tržni delež. Microsoft je sicer sredi velikega prestrukturiranja, v katerem bodo odpustili okoli 18 tistoč ljudi, več o Microsoftovih ukrepih pa bodo povedali 21. julija na predstavitvi poslovnih rezultatov podjetja.
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Lol, 8 procentni delez PRODANIH telefonov v prvem polletju pa se to mogoce. A to je uspeh?
8% ni tako malo. Poglej kake deleze imajo tudi znani produkti. Nekateri niti 8%. Ze samo, ce ostanemo pri IT. Koliksen delez imajo apple desktopi? Koliksen delez ima linux? Pa je vecina ze slisala za te reci.
Sedaj prihaja se W10 s continuumom. Ali bo trg to pograbil je vprasanje. Jaz bi pricakoval, da bo. Mogoce pa bo menil, da je dodatna vrstica ali stolpec ikon vecja revolucija in bolj potrebna. Kolikor berem tvoje poste, je tudi tebi zate dodatna linija ikon revolucija.
Ti razumes razliko med trznim delezem in pa procentom prodanih telefonov v prvih parih mesecih? Meni osebno pa so pomembne stvari pod pokrovom, recimo optimizacija baterije in podobno...
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Continuuma nima nihce??? khm khm, kaj ubuntu phone OS? Redfly? in drugacen, meni osebno veliko bol vsecen pristop, applov continuity...