Internet preko Mobitela..

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Hmm, jaz sem jih prenesel vsak mesec promo obdobja vsak 600 MB pa očitno še ne spadam med heavy userje

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
jaz ko sem nazadnje rabil (v začetku decembra) sem prenesel 125MB/h
grims-1.gif

b

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Mogoče so imeli pa najetega enega študenta, da je vsakemu posebej SMS napisal in je pač tebe zgrešil
evil.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
jaz sem dobila sms, samo mogoče tudi zato, ker sem imela pred to akcijo 1GB zastonj, vklopljen maksi paket. no sicer so mi ga pa tudi poslali en dan za tistim, ko so mi poslali sms: sporočamo vam, da je storitev maksi paket vklopljena (ali nekaj takega)
wink-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
jaz ko sem nazadnje rabil (v začetku decembra) sem prenesel 125MB/h
grims-1.gif

b
No ja, največ doslej sem porabil mal čez 750 MB v enem mesecu. To vključuje 24/7 čekiranje maila, browsanje in IM. Pač ni blo downloadanja povsem legalnih filmov in streaminga.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
hysterical-1.gif
imaš prav prižgeš mulo pa greš na služben računalnik in dobiš tak prenos,...
ni pa za skoz se strinjam,...

l.p. b

p.s.
brez mule na edgeu sem prišel max do 1GB (ko je bil edini računalnik in edini dostop)

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Te stvari niso za warez.;)

Je pa 1 GB čisto spodobna količina podatkov za občasno brskanje in prebiranje pošte.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Res je, sem preveril glede WLANa in mora biti med objektoma čista linija, brez ene hiše vmes.. Tako da Wlan odpade in bom nabavil repetitor.. Razen če mi ga bo kateri od operaterjev in si s tem naredi profit - v našem naselju bo takoj dobil vsaj 10 uporabnikov interneta...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
v našem naselju bo takoj dobil vsaj 10 uporabnikov interneta...
... dream on

Pri "nas" gre za novo naselje, v zadnjih 5 letih zraslo 10 dodatnih "fancy" hiš. Prvih par je dobilo možnost adsl, ostali (tudi staroselci, ki nismo hoteli isdn in smo s tem zamudili vlak) ostali pa ne, ker so vsi kabli zasedeni. V načrtu nas nima noben ponudnik interneta, tako da lahko čakamo samo na wi-max. Tisti na začetku vasi imajo vsaj srečo, da imajo Mobitelov 3G signal (iz 2km oddaljenega regijskega središča), ostali pa...

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Kaj pa tisti vsako-mesečni popust 10 mb še obstaja, ali so ga sedaj s tem ukinili?

Iz prve roke ti povem, da so nam vsem uporabnikom ITAK paketa 10 mb popust ukinili.
uf-1.gif

Sedaj pa plačaš vsak Kb 50% ceneje
priden.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
... dream on

Pri "nas" gre za novo naselje, v zadnjih 5 letih zraslo 10 dodatnih "fancy" hiš. Prvih par je dobilo možnost adsl, ostali (tudi staroselci, ki nismo hoteli isdn in smo s tem zamudili vlak) ostali pa ne, ker so vsi kabli zasedeni. V načrtu nas nima noben ponudnik interneta, tako da lahko čakamo samo na wi-max. Tisti na začetku vasi imajo vsaj srečo, da imajo Mobitelov 3G signal (iz 2km oddaljenega regijskega središča), ostali pa...

Kablski net ???
confused-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
In kolko stane če ''zakupiš'' 1 GB v paketu Itak če sploh obstaja ta možnost.
Oz ali je varianta da maš po prenosu 1 GB iz strani Mobitela blokiran prenos (po svoji želji) . Zaradi kontrole pač.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik halo pravi:
In kolko stane če ''zakupiš'' 1 GB v paketu Itak če sploh obstaja ta možnost.
Oz ali je varianta da maš po prenosu 1 GB iz strani Mobitela blokiran prenos (po svoji želji) . Zaradi kontrole pač.

a.) okoli 20€
b.) dobiš sporočilo,ko presežeš količino "zakupljenih" podatkov. Blokada mislim,da ni možna

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
... dream on

Pri moji mami je bila podobna zgodba. Kablovje zasedeno in ko je težila, so ji rekel, da lahko zbira podpise sosedov (kao če jih bo več, bodo mogoče upgradal omrežje), zateži na vlado (njihov cilj "širokopasovni internet v vsako hišo" kao)... Kabelske ni, ker ni blo dovolj sosedov za. Ampak na srečo ima dober Mobitelov 3g signal in uporablja "konzervo". Za njo čist dovolj 1 GB paket.

Kar dost takih zgodb.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
tudi jaz uporabljam tale 1GB paket, ker drugih opcij nimam.sicer to nima smisla ampak vseeno- mula in podobni p2p programi na mobitel internet ne delajo, ker so porti zaklenjeni.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
In čemu potem sploh ponujajo 10GB paket?
Resno me zanima kakšna je razlika (iz vidika operaterja) če bi nekdo 10GB porabil za službo ali pa za torrente?
Jaz je namreč ne vidim.