Hmm, jaz sem jih prenesel vsak mesec promo obdobja vsak 600 MB pa očitno še ne spadam med heavy userje
No ja, največ doslej sem porabil mal čez 750 MB v enem mesecu. To vključuje 24/7 čekiranje maila, browsanje in IM. Pač ni blo downloadanja povsem legalnih filmov in streaminga.Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
jaz ko sem nazadnje rabil (v začetku decembra) sem prenesel 125MB/h
b
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
za občasno brskanje in prebiranje pošte.
... dream onCitat:
Uporabnik MUC pravi:
v našem naselju bo takoj dobil vsaj 10 uporabnikov interneta...
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Kaj pa tisti vsako-mesečni popust 10 mb še obstaja, ali so ga sedaj s tem ukinili?
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
... dream onCitat:
Uporabnik MUC pravi:
Pri "nas" gre za novo naselje, v zadnjih 5 letih zraslo 10 dodatnih "fancy" hiš. Prvih par je dobilo možnost adsl, ostali (tudi staroselci, ki nismo hoteli isdn in smo s tem zamudili vlak) ostali pa ne, ker so vsi kabli zasedeni. V načrtu nas nima noben ponudnik interneta, tako da lahko čakamo samo na wi-max. Tisti na začetku vasi imajo vsaj srečo, da imajo Mobitelov 3G signal (iz 2km oddaljenega regijskega središča), ostali pa...
Citat:
Uporabnik halo pravi:
In kolko stane če ''zakupiš'' 1 GB v paketu Itak če sploh obstaja ta možnost.
Oz ali je varianta da maš po prenosu 1 GB iz strani Mobitela blokiran prenos (po svoji želji) . Zaradi kontrole pač.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
... dream onCitat:
Uporabnik MUC pravi:
Pri "nas" gre za novo naselje, v zadnjih 5 letih zraslo 10 dodatnih "fancy" hiš. Prvih par je dobilo možnost adsl, ostali (tudi staroselci, ki nismo hoteli isdn in smo s tem zamudili vlak) ostali pa ne, ker so vsi kabli zasedeni. V načrtu nas nima noben ponudnik interneta, tako da lahko čakamo samo na wi-max. Tisti na začetku vasi imajo vsaj srečo, da imajo Mobitelov 3G signal (iz 2km oddaljenega regijskega središča), ostali pa...