Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Se že kažejo prvi hakeljci
Lastniški parking v garaži pod blokom so mi opalili po davčni stopnji 0,50
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
....Grem gledat v centralni register prebivalstva, kjer je tudi podatek o številki stanovanja, in glej glej - uradno živim v sosedovem stanovanju
ni važno, če so poslali informativni izračun davka. Bodo nekateri vsaj videli, (kot ta zgoraj) da je pr sosedi prjavljen.Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Kako lahko pošiljajo informativne izračune, če je zakon v presoji na ustavnem sodišču?
seveda je vrendnost večja kot je stalo za sezidat. drugače nebi nihče zdial in potem prodajal (gradbena podtjetja)Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Se že kažejo prvi hakeljci
Lastniški parking v garaži pod blokom so mi opalili po davčni stopnji 0,50
sem šel gledat v zakon .... matr... garaže očitno štejejo po "drugi objekti" in so obdavčeni po 0,5. Pa še kr vrednost je pr men velika. Tolko sploh izgradnja ni stala, kot je sedaj ovrednotena.
Lahko, ampak to nima veze. Lastnina je zapisana v zemljiški knjigi in če se tam nahaja tvoje ime, bo durs davek terjal od tebe. Torej bi se moral "izpisat" iz zemljiške knjige, kar z drugimi besedami pomeni - prodat hišo.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Se lahko izpišeš iz hiše, kot da ni od nobenga? Hipotetično.
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
In kdaj naj bi te informativni izračuni prispeli? Jst še nisem nič dobu.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
ksz...
Prejšnji teden je bilo rečeno, da se zadeva začasno ustavi (link spodaj). Ni to malo v nasprotju s pošiljanjem informativnih izračunov?
http://www.rtvslo.si/slovenija/ustavno-sodisce-zadrzalo-nepremicninski-davek/329330