Info TV - Vodušek

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Vsi vemo da je Vodušek (bivši novinar) lastink INFO tv-ja. Zdej me pa zanima kje je pravica da se gospod novinar lahko privošči in pelje z Porsche Cayennom Turbo, medtem ko njegovi delavci na Info TV niso dobil plače več kot en mesec? Pa ne mi rečt da je on neki levi tajku ko vsi vemo da je Janševa podgana....pa od kje njemu denar že na začetku?

B81

22. jul 2007
37.704
10.966
113
Tvoj zadnji stavek je zanimiv, čeprav nas nič ne briga...
smile-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.594
3.951
113
Em... jaz tud ponavadi ne dobim plače en mesec... katastrofa... (potem pa dobim, pa spet en mesec nič)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja valda?! pejt stran!

wink-1.gif

od kje mu denar? njemu od nikjer, ker je bil postavljen tja. V ozadju so to drugi k imajo €€€. Porscheja si je pa s plačo kupil verjetno.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
itak tukaj pa raznih grimsovB, NigelM in podobnih ni ker je pač Vodušek Janševa podgana in kako je on dobil denar je pa verjetno vse prozorno......

Dejte še mal vi komentirat, al se boste chikenli out ker veste da imam prav. Če bi bil pa LDS bi pa vsi pljuval po njemu ane pizde kapitalistične izdajalske desničarji zahojeni

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Sori, Vodušek je ravno toliko Janšev, kolikor je bil prej Drnovškov. Je pač eden tistih tipov, ki se znajo vedno pravočasno zorientirati in pravemu v rit zlesti. VEDNO je deloval v skladu z aktualno oblastjo. Toliko o tem.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
kvaj, bandit, zdej že internet v gmajni vleče?
priden.gif

golazen se grebe za € povsod, leva in desna. Se da brat tudi SD golazni ki bi rada nazaj v HIT da bojo spet hohštaplerje špilal k zgleda nimajo za barke več tankat. Vodušku so pa litri bencina tudi šteti zgleda.... če ti kera farba ni všeč se poglej v špegu ker so te očitno eni že nafarbal
roza.gif

Nazadnje urejeno:

ejbi

Zelenc'
5. jan 2009
1
0
1
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Vsi vemo da je Vodušek (bivši novinar) lastink INFO tv-ja. Zdej me pa zanima kje je pravica da se gospod novinar lahko privošči in pelje z Porsche Cayennom Turbo, medtem ko njegovi delavci na Info TV niso dobil plače več kot en mesec? Pa ne mi rečt da je on neki levi tajku ko vsi vemo da je Janševa podgana....pa od kje njemu denar že na začetku?

Turbobitch, logika navedenega razmišljanja je nekoliko zgrešena. Če je nekdo samo lastnik podjetja, še ne pomeni, da nosi odgovornost za neporavnane obveznosti družbe, kamor spadajo tudi neizplačane plače. Situacijo spremeni tudi dejstvo, da je lastnik 51% deleža Info TV gospodarska družba, ki je v lasti V.V.

Tudi če je njegova funkcija v podjetju drugačna (npr. da ima kot večinski lastnik funkcijo predsednika uprave), pa 1-mesečna zamuda plač ne more biti resen argument za to, da naj svoj avto zamenja s slabšim. Argument je morda edino moralni, kar pa v kapitalizmu tako ali tako nima velike teže.

Sicer pa upam, da bodo zaposleni čim prej dobili zaslužene plače.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Takile "top" novinarčki imajo hudo visoke plače. Vodušek je znal vedno pravim servirati - že precej let nazaj se je vozil z ML-jem, tako da denar ni od včeraj (oz. od zadnjih 4 let).

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Lahko se pa zgodi, da bo V.V. kmal letel. V teh parih mesecih ko je tam, je šlo samo še navzdollll..

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
kvaj, bandit, zdej že internet v gmajni vleče?
priden.gif

golazen se grebe za € povsod, leva in desna. Se da brat tudi SD golazni ki bi rada nazaj v HIT da bojo spet hohštaplerje špilal k zgleda nimajo za barke več tankat. Vodušku so pa litri bencina tudi šteti zgleda.... če ti kera farba ni všeč se poglej v špegu ker so te očitno eni že nafarbal
roza.gif
467716-post_slo.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Levi desni, v kapitalizmu ni levih pa desnih, samo nepošteni in pošteni. Nepoštenih je sicer 99%.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Takile "top" novinarčki imajo hudo visoke plače. Vodušek je znal vedno pravim servirati - že precej let nazaj se je vozil z ML-jem, tako da denar ni od včeraj (oz. od zadnjih 4 let).

Vmes je imel Hummerja, pa se je stalno kvaril in ga je zamenjal za Porscha.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Zgleda, da sem jih zamešal...
redface-1.gif

Čeprav morata imeti potem zdaj oba Cayenna...

Nazadnje urejeno:

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Zadnjič je bil Erjavec gost pri Požaru na Info TV. Se mi je zdelo hecno, ko sta se oba trudila izgovoriti r, pa nobenemu ni ratalo.
evil.gif