Če koga zanima kateri medij je levi/desni

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
v sloveniji se nihce ni dobil kazni za hitrost na podlagi amaterskega posnetka. Ker bi to lahko vodilo v neumnosti, da bi te policist kaznoval zaradi prehitre voznje skladno z njegovim stevcem.

a se ni nekaj govorilo, da je bil na podlagi lastnega posnetka kaznovan neki motorist, ki ga je žgal na kranjski AC? se mi je pa to že takrat zdelo čudno, kone koncev nisi merjen z nobeno uradno merilno napravo itd...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz

Meni se pri tej "aferi" bolj poraja vprašanje, kdo je imel interes, da tajno sledi Jankoviæu. Sicer glede na to, da je posnetek "ekskluzivno" objavil Požar, je krog možnih naročnikov dokaj ozek.
smirk-1.gif

Ker naključni Janez Novak dvomim, da ve, kakšen avto in kakšno registrsko ima Jankoviæ.

ah, interes, da je tajno sledil jankoviæu.... na-a...pomoje šlo je zgolj za naključje, zoki je padel mimo, nekdo ga je prepoznal verjetno že prej, ob počasnejši vožnji, potem pa se je odločil še za posnetek. lahko pa da ga tudi pozna od prej, jaz recimo, sem ga v temu mercedesu videl že kar velikokrat in točno vem, da je to on, ko se srečamo kdaj na cesti.....

hmmm....mogoče sem pa jaz avtor posnetka, potem, ko sem ga pa objavil na YT, mi je pa še iVan poslal mail, če ga lahko posredujem požarju
evil.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Zagovornikom...

Zakaj je hude kazni potem fasalo že kar nekaj motoristov, ki so se znašli na youtube-u? Če ti amaterski posnetki nič ne povedo, a smo ostali vsi profesionalci s točnimi števci.
bonk.gif

erikson si zih upa dat na youtube posnetek sebe pri 200, saj ga ne bo noben iskal zarad takih malenkosti.
hysterical-1.gif

Kazni za hitrost sigurno ne dobiš samo na podlagi posnetka, ker veljajo samo meritve hitrosti z umerjenimi napravami. Kazen za nevarno oz. predrzno vožnjo pa komot napišejo tudi na podlagi posnetka in evo ti razloga
smile-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
v sloveniji se nihce ni dobil kazni za hitrost na podlagi amaterskega posnetka. Ker bi to lahko vodilo v neumnosti, da bi te policist kaznoval zaradi prehitre voznje skladno z njegovim stevcem.

In le zakaj ne? Iz posnetka se jasno vidi nevarna brezobzirna vožnja tako preganjanega kot preganjalca. Oba bi morali policajčki ovaditi zaradi povzročanja splošne nevarnosti in ju oglobiti vsaj zaradi neupoštevanja varnostne razdalje.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Važn da je pokonc slika :D Ker lolek.

Sicer pa nema veze a je modej lev ali desen. Dejstvo je da so vsi mediji v Sloveniji zanič.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Jo obrne narobe ja. Sicer pa zakaj neha snemat , ko ga skoraj prehiti? Zato ker ugotovi da sploh ni Jankovič....toliko o tem

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
bil bil....sem ga že velikokrat videl v temu mercedesu (točno ta avto, že skoraj poznam reg.št., naslednjič ti povem še številko zavarovalne police
grims-1.gif

drugače je pa možnost, da je snemalec niti ni prekinil s snemanjem, le filmček je tam zaključil preden ga je uploadal na net, druga opcija pa je, da ni hotel, da bi ga Zoki videl snemati... mogoče se je bal morebitnih povračilnih ukrepov
evil.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Strokovno sem si ogledal posnetek in ugotovil, da v avtu ni Jankoviča, temveč Žerjav, ki vozi Janšo na poti v svetlo prihodnost.

Nazadnje uredil moderator:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Sam res nooo, a je bil tale bizijev komentar res brisan samo zaradi omenjenih dveh pajacev? Bomo po enem pajacu pluvali, druge pa skrivali?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Res me zanima, koga sem užalil s svojem komentarjem. Ogledal sem si cel posnetek in samo Požarjev genij je lahko ugotovil, čigav je tisti avto in kdo se je v njem vozil. Jaz sem videl samo rit od nekega merđota, registrska ni nikjer vidna in verjetno so tak avto naredili izključno za Jankoviča, da vsi znalci takoj veste, da gre za njega.