kje je posnetek?
da vidim a mu gre vožnja od rok..jaz sem včeraj letem med 210 in 230..par ur vožje..prav utrudi..ampak gre
da vidim a mu gre vožnja od rok..jaz sem včeraj letem med 210 in 230..par ur vožje..prav utrudi..ampak gre
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
v sloveniji se nihce ni dobil kazni za hitrost na podlagi amaterskega posnetka. Ker bi to lahko vodilo v neumnosti, da bi te policist kaznoval zaradi prehitre voznje skladno z njegovim stevcem.
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz
Meni se pri tej "aferi" bolj poraja vprašanje, kdo je imel interes, da tajno sledi Jankoviæu. Sicer glede na to, da je posnetek "ekskluzivno" objavil Požar, je krog možnih naročnikov dokaj ozek.
Ker naključni Janez Novak dvomim, da ve, kakšen avto in kakšno registrsko ima Jankoviæ.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Zagovornikom...
Zakaj je hude kazni potem fasalo že kar nekaj motoristov, ki so se znašli na youtube-u? Če ti amaterski posnetki nič ne povedo, a smo ostali vsi profesionalci s točnimi števci.
erikson si zih upa dat na youtube posnetek sebe pri 200, saj ga ne bo noben iskal zarad takih malenkosti.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Boš držal glavo na desno, al boš obrnil monitor v levo?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
v sloveniji se nihce ni dobil kazni za hitrost na podlagi amaterskega posnetka. Ker bi to lahko vodilo v neumnosti, da bi te policist kaznoval zaradi prehitre voznje skladno z njegovim stevcem.