Stane, a si to ti?Mislim, da treba da nam je potpuno jasno, da smo mi komunisti u ovo zemlji na vlasti. Jer ako ne bi bili mi znači da je neko drugi. Ali za sada to nije i neće nikad ni bit!
Stane, a si to ti?Mislim, da treba da nam je potpuno jasno, da smo mi komunisti u ovo zemlji na vlasti. Jer ako ne bi bili mi znači da je neko drugi. Ali za sada to nije i neće nikad ni bit!
Postopek še ni končan. Ko bo, bom(o) pač spoštovali odločitev sodišča, pa če mi (nam) je všeč ali ne.Kako?
Kaj pa Luka Mesec? On lahko. Ja tako pravi levičarsko sodišče!
Mesec na prvi stopnji oproščen žaljive obdolžitve Roka Snežiča
Nekdanji koordinator Levice in minister za delo Luka Mesec je bil v sredo na ljubljanskem okrožnem sodišču oproščen, da je storil kaznivo dejanje žaljive obdolžitve, kar mu je v zasebni tožbi očital Rok Snežič. Snežič je že napovedal pritožbo.www.rtvslo.si
Splošni idiotizmi itak nikoli niso bili problematični. Sovražni govor pa pač odloči sodišče, ali je ali ni. Ker je od primera do primera lahko različno.Obrekovanje in žalitve mi iz vidika omejevanja/prepovedi niso problematične, enako ne reklamiranje nacizma in fašizma (pri komunizmu je začuda že druga zgodba, to pri nas nekako kar ni problematično ampak pustimo to zdaj saj je to čisto svoja zgodba). Do problema pridemo predvsem pri postavki sovražnega govora pod kar se da skriti (oz. prikazati kot sovražni govor) marsikaj. Pisanje splošnih idiotizmov (ravna Zemlja, chemtraili, orgonski topovi) pa sploh ne morejo biti problematični iz vidika kršenja pravice komu drugemu.
S strinjam, da dejansko problematični splošni idiotizmi niso bili nikoli in zato tudi ne podpiram odvzema pravic razglašanja osebnega mnnja pa če je to še tako glupo (ploščata Zemlja, chemtrails, orgonski topovi, ...). Ampak pri sovražnem govoru je pa zadeva veliko bolj komplicirana in seveda je od primera do primera lahko različno, lahko zelo konkretno. Zato pa vidim tu problem, ker naj bi vse to določal/odločal nek (dvomim da objektiven) inšpektor in ne sodišče.Splošni idiotizmi itak nikoli niso bili problematični. Sovražni govor pa pač odloči sodišče, ali je ali ni. Ker je od primera do primera lahko različno.
Katere 3 so to bileFurs: Svoje prihodke z OnlyFans prijavili le trije uporabniki
Na platformi OnlyFans služi več sto rezidentov iz Slovenije, a so svoje prihodke na Furs prijavili le trije uporabniki, poroča Forbes.siol.net