Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

B81

22. jul 2007
37.530
10.850
113

1736185219383.png

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.350
1.236
113
www.adriamedia.si
Kako?
Kaj pa Luka Mesec? On lahko. Ja tako pravi levičarsko sodišče!
Postopek še ni končan. Ko bo, bom(o) pač spoštovali odločitev sodišča, pa če mi (nam) je všeč ali ne.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.350
1.236
113
www.adriamedia.si
Obrekovanje in žalitve mi iz vidika omejevanja/prepovedi niso problematične, enako ne reklamiranje nacizma in fašizma (pri komunizmu je začuda že druga zgodba, to pri nas nekako kar ni problematično ampak pustimo to zdaj saj je to čisto svoja zgodba). Do problema pridemo predvsem pri postavki sovražnega govora pod kar se da skriti (oz. prikazati kot sovražni govor) marsikaj. Pisanje splošnih idiotizmov (ravna Zemlja, chemtraili, orgonski topovi) pa sploh ne morejo biti problematični iz vidika kršenja pravice komu drugemu.
Splošni idiotizmi itak nikoli niso bili problematični. Sovražni govor pa pač odloči sodišče, ali je ali ni. Ker je od primera do primera lahko različno.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.041
16.178
113
Splošni idiotizmi itak nikoli niso bili problematični. Sovražni govor pa pač odloči sodišče, ali je ali ni. Ker je od primera do primera lahko različno.
S strinjam, da dejansko problematični splošni idiotizmi niso bili nikoli in zato tudi ne podpiram odvzema pravic razglašanja osebnega mnnja pa če je to še tako glupo (ploščata Zemlja, chemtrails, orgonski topovi, ...). Ampak pri sovražnem govoru je pa zadeva veliko bolj komplicirana in seveda je od primera do primera lahko različno, lahko zelo konkretno. Zato pa vidim tu problem, ker naj bi vse to določal/odločal nek (dvomim da objektiven) inšpektor in ne sodišče.
Predvidevam sicer, da se na ukrep takšnega inšpektorja lahko pritožiš in greš dalje na sodišče ampak si nekako predstavljam, da je takšne zadeve (tako kot kakšne drug nevsakdanj in bolj komplicirane zadeve) speljat sposobna zgolj manjšina ljudi, večina se pa ukloni in pokasira kar jim je namenjeno s čimer bi vlada (ta ali pa katerakoli druga, take stvari se nedvomno dopadejo mnogim na oblasti) naredila par "vzorčnih primerov" s katerimi bi potem že utišal nekaj "napačno" razmišljujočih in govorečih, če ne kar veliko njih.

• Všeč mi je
Reactions: sad

jello

Guru
22. sep 2008
10.255
3.900
113
Vse kar random idiot iztrebi niti slučajno ni že kar mnenje. In za sovražni govor in hujskaštvo ločit od mnenja ne rabiš ne sodišča, ne ajnštajna. Samo to je treba narest preden nalepiš nanj levo ali desno nalepko.

jello

Guru
22. sep 2008
10.255
3.900
113
Še bolj je. Tudi dvojina in rodilnik sta, pa sta za marsikoga rocket science. Ironično da predvsem za tiste, ki imajo o vsem mnenje in na vse odgovor.

• Haha
Reactions: KarEn

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.157
1.115
113
Pa koga to FURS farba.

TRR in davčna sta od kake Ismete Fakič, prijavljene na Poti na Fužine 15, kjer je 100 stanovanj, nabiralnika nima, iz TRRja sproti nekdo dviguje.

Komu bodo kazen dali? Pa denar pobrali? Na OF posnetkih se pa samo rit pa češplja vidi. A bojo po tem idendtifikacijo delali?