Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
ja razumem kaj zeliš.... ampak recimo da te znanec, ki rata ultra bogat cez noc, povabi na party 5 mio villa..in ti tam ponudi mercator pivo. Se bi vsaj nasmehnil? :evil:
V bistvu bi ga vprasal kako to da se je odlocil za mercator pivo in bil povsem zadovoljen z odgovorom da je navajen to kupovat in pit.

tudi jaz razumem tvoj point da ce je hotel pokazat razkosen zivljenski slog potem tega s pijaco ni pokazal.

mene bi se najbolj skrbelo da mi na tako zabavo plesalke pripeljejo. Ker bi me blo skoz strah kdo bo prvi tok pijan da jim bo tezit zacel oz se neprimerno obnasat

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Lool, par strani debate o vinu iz Hofra in narezku na kvazi zabavi od Merlaka. Bolj nepomembne stvari na tem svetu skoraj ni, ampak dosegel je svoj namen. Govori se o njemu. Očitno hoče prodreti v kvazi influencerski svet. Jaz njegovih videov ne klikam, vi pa kar.
Zanimivo, da recimo nekateri uspešni ljudje se odločijo za neko dejenje svojega znanja in tako pomoč ostalim, drugi pa se vunbacajo z jahtami, itd. Vsakemu svoje, jaz vem komu namenjam svoj čas.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
"Money doesn't bring happiness, yachts do"

če je zaradi tega, kako več super duper speko od zadaj, potem je to to. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: dejan_

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Meni je tudi tole, da je posnel in objavil lastno zabavo za rd malo smešno. Ni mi pač logično zakaj bi tole hotel objavlat, mislim da je dejstvo,
da hoče biti kot Dan Bilzerian. Ampak kot so že napisali mu ravno ne uspeva in je tudi včasih vse skupaj malo smešno.
Njegovo obnašanje me malo spominja na kakšnega ''bogatega'' mulca, ki troši fotrov denar.

Brez naslova.jpg

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.549
1.082
113
Titograd
Jaz mu nisem. Denarja da ne ve kaj bi z njim, ampak poznam eno iz posnetka, ki ga pač pozna veliko bolje kot mi, long story short.... tip je totaln čudak in zakompleksan do betona. Ne, niti malo mu nisem fauš....

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in jest5

jezek

Guru
24. jul 2008
3.315
1.378
113
Jaz mu nisem. Denarja da ne ve kaj bi z njim, ampak poznam eno iz posnetka, ki ga pač pozna veliko bolje kot mi, long story short.... tip je totaln čudak in zakompleksan do betona. Ne, niti malo mu nisem fauš....
Potem pa mu pogajmo da se odkompleksa. Ce ne drugega se je vsaj lotil malo reševat Bohinj, preden ga oni neadrtalci dokončno zafurajo. Jaz sem tudi slisal da je sramezljiv. Pa bi vseeno raj ruknu pol tistih dečev na sliki z njim...raje kot one zraven onega štepcla Bilzerjana. Zanimiva je pa skrb forumskega žandarja za plesalke...te ki pridejo v hiso Bogu iza nogu na tako žurko so vnaprej pripravljene na vse, ali pa imajo zraven osiguranje. Mi je cudno da tega ne ves, plavci so med rednejsimi uporabniki tovrstnih storitev....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
sramežljiv in zakompleksan, to ni nujno da gre vzporedno. Meni se ne zdi sramežljiv.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Potem pa mu pogajmo da se odkompleksa. Ce ne drugega se je vsaj lotil malo reševat Bohinj, preden ga oni neadrtalci dokončno zafurajo. Jaz sem tudi slisal da je sramezljiv. Pa bi vseeno raj ruknu pol tistih dečev na sliki z njim...raje kot one zraven onega štepcla Bilzerjana. Zanimiva je pa skrb forumskega žandarja za plesalke...te ki pridejo v hiso Bogu iza nogu na tako žurko so vnaprej pripravljene na vse, ali pa imajo zraven osiguranje. Mi je cudno da tega ne ves, plavci so med rednejsimi uporabniki tovrstnih storitev....
Mislim da si ti kot poznavalec malo zamesal oblecene plesalke s striptizetami ki hodijo na fantovscine. Ocitno bolj poznas te druge (z osiguranjem al kako si ze rekel) pa malo manj prve.

zivljenje je dolgo bos ze nastudiral ce bos hotel.

• Haha
Reactions: tomi

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Jaz ga ne poznam razen iz medijev oz intervjujev. Ampak to da ena bejba ki je bila v njegovi druzbi poda osebnostno sodbo je lih tok vredno kot da bi povedala da je najvecji filantrop na svetu in druga mati tereza. Kaj ves kake ideje in namene je imela in kaj jo je zmotilo da serje naokoli po njemu.

• Všeč mi je
Reactions: 9999 in delter333

jest5

Guru
18. avg 2007
25.851
-8.618
113
Potem pa mu pogajmo da se odkompleksa. Ce ne drugega se je vsaj lotil malo reševat Bohinj, preden ga oni neadrtalci dokončno zafurajo. Jaz sem tudi slisal da je sramezljiv.
Oh kakšno reševanje neki :valjamse:
To je samo le ena od investicij, za katero računa, da mu bo vsaj povrnila vložek, če ne še več.
Jasno fino za Bohinj, se strinjam. Ampak zanj ni tukaj kaj dosti čustev.

Lej enim pač njegova osebnost in stil življenja ne paše. Vsi niso za vse, okusi so različni. Pa nima to nobene veze s foušijo, kot tomi hitro uspe nasrati

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Oh kakšno reševanje neki :valjamse:
To je samo le ena od investicij, za katero računa, da mu bo vsaj povrnila vložek, če ne še več.
Jasno fino za Bohinj, se strinjam. Ampak zanj ni tukaj kaj dosti čustev.

Lej enim pač njegova osebnost in stil življenja ne paše. Vsi niso za vse, okusi so različni. Pa nima to nobene veze s foušijo, kot tomi hitro uspe nasrati
Kako ves to za resevanje bohinjskih hotelov?