Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Lahko... Imajo letalisko policijo, kranjska je par minut stran. Ce ze varnostnikov ni... Ce je policija do mene prisla v 10min, ko sem dlje od brnika pa povrhu se nisem brnik, je bila tam brzkone se prej, vkolikor letaliska policija in varnostniki ne sfolgajo. Se nese ven, ce je treba - dobesedno, da bom dovolj plasticna, in gremo dalje. Zadeva bi bila pa se prej resena, ce bi jo en dedec med potniki enostavno prijel pa ven nesel. Ampak seveda, kot receno, sigurno so nekje neke njene pravice kratene v tej zgodbi. In bi tak nasrkal zaradi ne vem cesa... Za ostalih 100, 200 vpletenih, pa ko jih j*
Včasih pomaga prebrati sestavek, ne le naslova ;).
Letalo je odletelo prazno, ker je bila stevardesa poškodovana in ni mogla nadaljevati z delom, nadomestne stevardese pa niso mogli zagotoviti. Očitno mora biti x stevardes na letalo/potnike.
Sopotniki so sicer histeriko potem zadržali, da ni delala še večjega sranja. Policija pa je naredila svoje.

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
No to je ena od pogostejsih zablod glede njega. On je obogatel s prodajo podjetja, ne kriptovalut. In od prodaje podjetja je ze skoraj podvojil premozenje z ostalimi investicijami. Ni vsaka stvar loterijski zadetek
+ ded je bil en prvih, ki so začeli majnat bitcoin (tako se je partnerstvo s Kodričem sploh začelo), verjetno ni naokoli gvoril, koliko jih je naračunal :)

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.084
113
Če bi kdo rad pokazal, kako se priredi pravo zabavo, s pravo pijačo in hudimi bejbami, se Merlakovo Villo Auro pri Opatiji lahko tudi najame.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in sajkek

Marxon

Majstr
24. feb 2009
726
376
63
No to je ena od pogostejsih zablod glede njega. On je obogatel s prodajo podjetja, ne kriptovalut. In od prodaje podjetja je ze skoraj podvojil premozenje z ostalimi investicijami. Ni vsaka stvar loterijski zadetek
V kolikor ti nisi on, je vse samo teorija kako je on obogatel.

Obogatel z BTC ali pa podjetje, ki je menjalnica BTC = eno in isto. Če BTC nebi imel grafa, kakršnega ima bi bil on 0.

Drži da je šele s prodajo deleža podjetja postal bol viden v naši družbi, vendar še vedno vrjamem, da je tudi del svojih BTCjev vlagal v druge projekte, ne samo € od prodaje podjetja.

Posnetki so še zelo lame, sploh za človeka njegovega kova.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in B81

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
Od kod ideja, da ce imas denar, da normalna pijaca ni vec dovolj?
ti tudi piješ rdečo vino iz tetrapaka pa potem hofer colo noter na vplivnih zabavah.

Jaz se tega ne pretaknem, tudi ko sem blizu mrtvo pijan.

pač to je pol nivo, kje si... al narobe razumem? Ker s tisto vilo in pompoznim naslovo, je hotel oz. hoče špilat nek nivo, ali? "look at me, i'm rich" scena...
Ne gre pač. To je me je pač zmotilo... ampak ne tolk, da bi sceno delal.

Kolk pride ona vila, pa alter meet naredimo. Tak kot se za gre. ?!? Jabe naj začne trenirat pole dance. Pa konjak bo. in podobno.

• Všeč mi je
Reactions: axeton

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
Če bi kdo rad pokazal, kako se priredi pravo zabavo, s pravo pijačo in hudimi bejbami, se Merlakovo Villo Auro pri Opatiji lahko tudi najame.

2 kilo na noč , dva regresa za vikend, Presneto, to lahk vsak gre. :evil:

jezek

Guru
24. jul 2008
3.315
1.378
113
Nevem, jaz pijem samo đin iz hofera. Pil sem ga ko je bil btc 50 jurjev, pijem ga danes, pil ga bom spet jutri. Ne vem kaj vam gre tale mulo v nos. Men je car, sploh ko sem poslusal enkrat inervju pri Slaku z njim. Je pa mal seljo, kar pa je pričakovati...saj je nek gurenc al kaj? Ne vem zakaj bi se menjal? Njemu se RES ni treba. Edino ne vem kaj je tista zažganina zadnjih zicev? Kateri avto je sploh to? (Video sem samo preletel v pol minute). Nek Sensatec?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
okej, na napačni nogi smo, ne gre za v nos, ampak smeh, ko se nekaj greš in zgleda da to ni to, vsaj izpade ne tako. Sam lima YT filmčke pa se ven meče. Hočeš rečt da ne smemo komentirat?
sem ujel še video o tistem dubajskem stanovanju..ko le povdari kak poceni je kupil, in kak mu ponujajo milijone, če slučajno koga zanima, pa da ne bo prodal in podobne scene...

men se je zdelo da je tesla. (po kljukah) ni pa nujno.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.342
2.708
113
Na nekih videih deluje, govori, identično kot Čeglaj.
In mi ni jasno zakaj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
V kolikor ti nisi on, je vse samo teorija kako je on obogatel.

Obogatel z BTC ali pa podjetje, ki je menjalnica BTC = eno in isto. Če BTC nebi imel grafa, kakršnega ima bi bil on 0.

Drži da je šele s prodajo deleža podjetja postal bol viden v naši družbi, vendar še vedno vrjamem, da je tudi del svojih BTCjev vlagal v druge projekte, ne samo € od prodaje podjetja.

Posnetki so še zelo lame, sploh za človeka njegovega kova.
Je eden redkih ljudi ki je razkril svoje poslovanje, ki ne skriva koliko ima in ki rad da svoje mnenje tistim ki ga zelijo poslusat. Zdej al je to mnenje/nasvet pametno ali ne je druga stvar ampak je eden redkih ki v sloveniji skusajo spremeniti splosno kulturo da je “imeti denar nekaj slabega”.

ce enacis “obogateti z btc” in “obogateti s prodajo podjetja ki dela z btc” je pomoje nadaljnja debata brezpredmetna ker ocitno razlicno dojemava svet.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
ti tudi piješ rdečo vino iz tetrapaka pa potem hofer colo noter na vplivnih zabavah.

Jaz se tega ne pretaknem, tudi ko sem blizu mrtvo pijan.

pač to je pol nivo, kje si... al narobe razumem? Ker s tisto vilo in pompoznim naslovo, je hotel oz. hoče špilat nek nivo, ali? "look at me, i'm rich" scena...
Ne gre pač. To je me je pač zmotilo... ampak ne tolk, da bi sceno delal.

Kolk pride ona vila, pa alter meet naredimo. Tak kot se za gre. ?!? Jabe naj začne trenirat pole dance. Pa konjak bo. in podobno.
Ne bos verjel, osebno izbiram druzbo, ne pijace.

in ce se srecam z nekom ki ga dolgo nisem videl, mi ponudi pivo in nato postreze mercatorjevega, ga bom spil. Glede na to kaj vse sem v mladih letih pozlampal bi bil navaden hinavec ce bi rekel da tega ne pijem. Ce mi pivo ne pase pa tudi kakega dragega ne bom pil.

In ce grem na zabavo kjer tocijo drage viskije, vodko iz rusije in kaviar, ga bom tudi jedel ampak tudi priznal da o taki hrani pojma nimam ker jo redko jem.

in tudi ce bi sedaj na par milijonih sedel ne bi prehrane spreminjal. Samo ne bi se pi.zdil ker je horse burger 10 eur.

in verjamem da vas je polno ki prezirate npr horse burger in doma pripravljate nadburgerje in ste nasploh fancy in IN. Ampak jaz ga vcasih rad pojem. In zakaj bi zdej zarad tebe to spreminjal?
Pac Merlak pije to kar pije, njegova stvar.
A bi jaz posnel svojo zabavo? Ne. A me moti da jo je on? Ne. Nicesar ni ukradel, naj uziva

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
+ ded je bil en prvih, ki so začeli majnat bitcoin (tako se je partnerstvo s Kodričem sploh začelo), verjetno ni naokoli gvoril, koliko jih je naračunal :)
Vsak priblizno financno pismen clovek je tako namajnane btc prodal ko so dosegli npr 100x vrednosti. Vse ostalo je cisti gamble ali pa pozabljeni btc.
In on je tudi ze razkril kdaj je vse prodal in koliko je tega bilo.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Ateis in p4pe

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
a bi jaz posnel svojo zabavo , zagotovo. bi objavili zagotovo ne :evil:
a me moti da je on. Ne. A mi je smešna vsebina. Da.
To je to.

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.303
10.604
113
Ne bos verjel, osebno izbiram druzbo, ne pijace.

in ce se srecam z nekom ki ga dolgo nisem videl, mi ponudi pivo in nato postreze mercatorjevega, ga bom spil. Glede na to kaj vse sem v mladih letih pozlampal bi bil navaden hinavec ce bi rekel da tega ne pijem. Ce mi pivo ne pase pa tudi kakega dragega ne bom pil.

In ce grem na zabavo kjer tocijo drage viskije, vodko iz rusije in kaviar, ga bom tudi jedel ampak tudi priznal da o taki hrani pojma nimam ker jo redko jem.

in tudi ce bi sedaj na par milijonih sedel ne bi prehrane spreminjal. Samo ne bi se pi.zdil ker je horse burger 10 eur.

in verjamem da vas je polno ki prezirate npr horse burger in doma pripravljate nadburgerje in ste nasploh fancy in IN. Ampak jaz ga vcasih rad pojem. In zakaj bi zdej zarad tebe to spreminjal?
Pac Merlak pije to kar pije, njegova stvar.
A bi jaz posnel svojo zabavo? Ne. A me moti da jo je on? Ne. Nicesar ni ukradel, naj uziva
ja razumem kaj zeliš.... ampak recimo da te znanec, ki rata ultra bogat cez noc, povabi na party 5 mio villa..in ti tam ponudi mercator pivo. Se bi vsaj nasmehnil? :evil:

• Všeč mi je
Reactions: sad in Marxon