Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

sousis

Guru
16. nov 2019
1.597
1.075
113

A se že ve, katera influencerka je to bila?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.448
113
Katere pravice bi jima bile kratene, ce bi jih enostavno ven postavili, pa naj si v hangarju vse lase populita, ostali pa sibajo dalje?

jello

Guru
22. sep 2008
10.111
3.855
113
Imajo srečo da so bili še na tleh. Se dogajajo tudi prisilni postanki zaradi podobnih scen oziroma takih in drugačnih izpadov.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.546
926
113

Aneta Andollini? Una je bolj fajterka (link) :evil:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.549
1.082
113
Titograd
so neki štejerci okol , pozna kdo te "kolege".... ?

vsaj za one plesačiče bi se orng stegno, tole najbolj zamerim, če sem že "moral" video pogledat.

manjkal je murko, al pa fredi miler.
Jaz poznam eno, je na posnetku. Malo kepata, malo sta na off in tako že nekaj časa. Po tem, kar je povedala o Damianu, je tip čudak do betona... pač, debeli nekul piflar, ki pride do hudega denarja, je še vedno piflar.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.246
6.084
113
Še izjave sopotnic na letalu.

“Potnica se je obnašala popolnoma nerazumno in zelo hitro je postala agresivna. Slišali smo, da je udarila drugo potnico, opraskala stevardeso, jo pljunila in ugriznila. Stevardesa, ki je dogodek prijavila osebju, je bila vidno pretresena,” je opisala druga sogovornica. “Agresivna potnica je nato sedla na sedež za mano, kričala je in grozila, da bo osebje zaradi tega izgubilo službo. Ko so prišli policisti, ni hotela z njimi. Upirala se je. Obnašala se je res nerazumno, ljudje se tako ne obnašajo,” je še opisala včerajšnje dogajanje.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.448
113
Lahko... Imajo letalisko policijo, kranjska je par minut stran. Ce ze varnostnikov ni... Ce je policija do mene prisla v 10min, ko sem dlje od brnika pa povrhu se nisem brnik, je bila tam brzkone se prej, vkolikor letaliska policija in varnostniki ne sfolgajo. Se nese ven, ce je treba - dobesedno, da bom dovolj plasticna, in gremo dalje. Zadeva bi bila pa se prej resena, ce bi jo en dedec med potniki enostavno prijel pa ven nesel. Ampak seveda, kot receno, sigurno so nekje neke njene pravice kratene v tej zgodbi. In bi tak nasrkal zaradi ne vem cesa... Za ostalih 100, 200 vpletenih, pa ko jih j*

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Lahko... Imajo letalisko policijo, kranjska je par minut stran. Ce ze varnostnikov ni... Ce je policija do mene prisla v 10min, ko sem dlje od brnika pa povrhu se nisem brnik, je bila tam brzkone se prej, vkolikor letaliska policija in varnostniki ne sfolgajo. Se nese ven, ce je treba - dobesedno, da bom dovolj plasticna, in gremo dalje. Zadeva bi bila pa se prej resena, ce bi jo en dedec med potniki enostavno prijel pa ven nesel. Ampak seveda, kot receno, sigurno so nekje neke njene pravice kratene v tej zgodbi. In bi tak nasrkal zaradi ne vem cesa... Za ostalih 100, 200 vpletenih, pa ko jih j*
Pa kam ven nesel? O cem ti bluzis? Razumes da je avion taksiral konse je zacelo? Kam ven? Cez zasilni izhod?

baba je naredila pi.zdarijo, pilot je odpeljal nazaj na gate, policija se je vkrcala in jo odstranila. Ker pa je bila ena od napadenih stevardesa, se je kapitan odlocil da ne bodo peljali potnikov.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Mah dvomim v to. Pomoje je pač "zadel na lotu" z bitkojnom. To bi bil lahko ti ali pa sosedov Joža. Poglej njegovega soustanovitelja bitsampa, nikjer se ne kurči.
No to je ena od pogostejsih zablod glede njega. On je obogatel s prodajo podjetja, ne kriptovalut. In od prodaje podjetja je ze skoraj podvojil premozenje z ostalimi investicijami. Ni vsaka stvar loterijski zadetek

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93

Mogoče so starejšo gospo motili "škržati" iz njenih slušalk in ji je zato rekla naj pospravi telefon :valjamse:
To je tisto, ko si na busu ali vlaku pa slišiš te trap hihat rolle iz airpodov od 5m oddaljenega NPCja
K sreči tega res ni več pogosto slišati, kakšnih 4-5 let nazaj je bilo pa to vsakodnevno mučenje...