Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Naj mi eden malo to explaina... Kako tile influenserji izstavljajo račune?

Kaj rabiš kakšen SP ali kako to gre...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Firma pa odpiše tisto blago... nevem, če gre tako lahko to vsem na očeh.

jello

Guru
22. sep 2008
10.111
3.855
113
Šur. Ker drugače se robe ne da porabit. Tako kot bo zdajle v Planici mannerju, unionu in redbullu ene 20 ton napolitank, radlerja in redbula moral past s kamiona.

Kje spite...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
Pa sej vsi naši boljši vplivneži majo firme, najbl simpl, normiranc pa je. Tisti, ki začenjajo verjetno še kej mutijo, ostalim se pa pomoje ne splača j3bat. Mene bl zanima nekaj. Zadnje čase vidm, da ker so pač vplivni vplivneži in so kej zasluźl in bi se radi pohvalil, je ratal ful moderno, da se snemajo med vožnjo, na varianto: joj tok sem bizi, morm najprej na masažo, pa na nohtke, pa trepke, joj, kako bom zmogla. V eni roki telefon s kerim snemajo, druga roka na volanu, na števcu tam 160km/h in pa seveda se mora vidt logotip avta višjega cenovnega razreda. A to policija ne more samo kazni jim poslat? Nej mamo še davkoplačevalci kej od “vplivnežev” ne sam, da nam hočjo dnar izpult iz rok. :evil:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
Jaz sem si zdaj instagram narihtala. V glavnem, dala app dol, da pogledam en račun, kaj objavlja. Followam, mind you... V glavnem, kliknem na ta račun, se mi rolajo neke slike. Vse lepo in prav, ampak ce hocem se enkrat pogledat, jih pa nikjer ni. A sem jaz kaj naredila?

Vem, da bo ta prava tema, ceprav je zgolj deloma OT... Imam ze 2 followerja. Baby steps, samo da pogruntam, kak tale app dela

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Jst imam 40-50 followerjev na fake accountu. Da folk lahko stalkam ...

Fora teh botov, je da jih folowash nazaj potem te pa skinijo....

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.073
2.844
113
Jaz sem si zdaj instagram narihtala. V glavnem, dala app dol, da pogledam en račun, kaj objavlja. Followam, mind you... V glavnem, kliknem na ta račun, se mi rolajo neke slike. Vse lepo in prav, ampak ce hocem se enkrat pogledat, jih pa nikjer ni. A sem jaz kaj naredila?

Vem, da bo ta prava tema, ceprav je zgolj deloma OT... Imam ze 2 followerja. Baby steps, samo da pogruntam, kak tale app dela
Verjetn si videla njihove storyje, storyji izginejo po 24 urah, če so pa objavil post, ta pa ostane viden (če ga ne zbrišejo)

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

sousis

Guru
16. nov 2019
1.597
1.075
113
Videt so same najstnice... Pa en tip, ki ga je ženska tja poslala in en s sivo blond lasmi, ki je glavo sklonil, da ne vidimo obraza.

Najstniki pa verjetno doma v sobi igrice špilajo.

Saj ne vem kaj je slabš.