Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
tem z influenco in pa cajtngam se je že čist ftrgalo.
blesave cajtnge, da to objavijo in pa unogi človek, ki mora to podelit z javnostjo.

yoda-parody-too-old-for-this-shit-im-getting-filip-hellman.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.553
927
113
Evo, 17 bodočih znanih slovenk in spletnih vplivnic :evil:

Aja, pa tale opis (ukrajinke?) zmaga:
Moj sanjski moški oz. popoln moški me vsak dan masira, zna kuhati, mi ne dovoli hoditi v službo, vsak dan mi prinese šopek rož, hodi z mano v šoping. Vsak dan mi pove, kako sem lepa in kako me ljubi. Je visok, temnolas, ima brado in je športne postave. Je gentleman, prijazen, zabaven, pameten in romantičen. Od partnerja pričakujem ljubezen, spoštovanje in dolge pogovore.

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Moj sanjski moški oz. popoln moški me vsak dan masira, zna kuhati, mi ne dovoli hoditi v službo, vsak dan mi prinese šopek rož, hodi z mano v šoping. Vsak dan mi pove, kako sem lepa in kako me ljubi. Je visok, temnolas, ima brado in je športne postave. Je gentleman, prijazen, zabaven, pameten in romantičen. Od partnerja pričakujem ljubezen, spoštovanje in dolge pogovore.
Samo eno bitje ustreza temu opisu. Končita Wurst.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
(v solzah)..Dragi, ti me ne ljubiš več, včasih si mi vsak dan prinesel šopek rož, sedaj pa nič več.
Draga, saj veš da so me v službi premestili, ne delam več na pokopališču..

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa

Problem je ker tudi on išče idealno žensko...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
Zvezdnik interneta na obisku v Ljubljani.