tem z influenco in pa cajtngam se je že čist ftrgalo.
blesave cajtnge, da to objavijo in pa unogi človek, ki mora to podelit z javnostjo.
Au, boli: slovenska zvezdnica se je z bradavičko zataknila za vrata in začela krvaveti (FOTO)
V času okrevanja se ji je pripetila neprijetnost, ki jo je delila s svojimi sledilci.www.slovenskenovice.si
blesave cajtnge, da to objavijo in pa unogi človek, ki mora to podelit z javnostjo.
Moj sanjski moški oz. popoln moški me vsak dan masira, zna kuhati, mi ne dovoli hoditi v službo, vsak dan mi prinese šopek rož, hodi z mano v šoping. Vsak dan mi pove, kako sem lepa in kako me ljubi. Je visok, temnolas, ima brado in je športne postave. Je gentleman, prijazen, zabaven, pameten in romantičen. Od partnerja pričakujem ljubezen, spoštovanje in dolge pogovore.
Samo eno bitje ustreza temu opisu. Končita Wurst.Moj sanjski moški oz. popoln moški me vsak dan masira, zna kuhati, mi ne dovoli hoditi v službo, vsak dan mi prinese šopek rož, hodi z mano v šoping. Vsak dan mi pove, kako sem lepa in kako me ljubi. Je visok, temnolas, ima brado in je športne postave. Je gentleman, prijazen, zabaven, pameten in romantičen. Od partnerja pričakujem ljubezen, spoštovanje in dolge pogovore.
(v solzah)..Dragi, ti me ne ljubiš več, včasih si mi vsak dan prinesel šopek rož, sedaj pa nič več.Moj sanjski moški oz. popoln moški me vsak dan masira, zna kuhati, mi ne dovoli hoditi v službo, vsak dan mi prinese šopek rož, hodi z mano v šoping. Vsak dan mi pove, kako sem lepa in kako me ljubi. Je visok, temnolas, ima brado in je športne postave. Je gentleman, prijazen, zabaven, pameten in romantičen. Od partnerja pričakujem ljubezen, spoštovanje in dolge pogovore.
Moj sanjski moški oz. popoln moški me vsak dan masira, zna kuhati, mi ne dovoli hoditi v službo, vsak dan mi prinese šopek rož, hodi z mano v šoping. Vsak dan mi pove, kako sem lepa in kako me ljubi. Je visok, temnolas, ima brado in je športne postave. Je gentleman, prijazen, zabaven, pameten in romantičen. Od partnerja pričakujem ljubezen, spoštovanje in dolge pogovore.
Ni res, on išče v istem bazenu kot ona.Problem je ker tudi on išče idealno žensko...