prodaja ruzake in trenirke Vem sliši se kot cigo z boljšjaka, samo dejansko je res... pa zgleda, da mu rdeči bik s krili še vedno veliko primakne.Kaj pa delajo v življenju, da bi moral slišati za njih?
Pojma nimam, jaz sem pisal o jtfcjevih gatah.gdo je to in zakaj ne vem.
ma ja, pac vsi povprek sodelujejo vsak z vsakim, drug čez druzga...moderni sinergijski učinko, potem pa denar dela denar pa si tam... morš pa obrača milijon ne pa 100€...prodaja ruzake in trenirke Vem sliši se kot cigo z boljšjaka, samo dejansko je res... pa zgleda, da mu rdeči bik s krili še vedno veliko primakne.
Toliko moraš ti plačati, ali si ti toliko plačan?
Dve opciji, dvakrat ugibaš...Dvakrat ugibaj.
Mah brez veze, poznam jaz ene ki bolje plačajo za delo z migranti. Dobiš kombi pa občasno greš tudi v italijo.Počutim se nategnjenega. Poslušam val202 in globalno vas, gledam nat geo, občasno na družbenih omrežjih sponzorirane objave.... Vsepovsod belci skrbijo za slone, leve, nosoroge...
In potem grem razmišljati, da bi še jaz šel malo božati levčke v afriko. In grem na internet gledati prostovoljske programe.
Kenija, 3 mesece, oskrba in monitoring divjadi, 6000€.
Italija, 2 meseca, delo z integracijo migrantov, 200€ na teden...
Mah brez veze, poznam jaz ene ki bolje plačajo za delo z migranti. Dobiš kombi pa občasno greš tudi v italijo.
pol altera bo obubožalo na fračahJa f*k no
Znana Slovenka ustanavlja šolo za "sponzoruše"
Vabi vsa dekleta, zaposlene, gospodinje in študentke.www.zurnal24.si
Kakšna (umetna) spaka je ratalaJa f*k no
Znana Slovenka ustanavlja šolo za "sponzoruše"
Vabi vsa dekleta, zaposlene, gospodinje in študentke.www.zurnal24.si