Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
On mi je reku da ma 30k followerjev in da ma zato ful hud reach (doseg), a veš, če mu plačamo bo on nas tok spromoviru, da bomo dnar na kamione nalagal.

• Haha
Reactions: zino

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
494
83
Cel balkan in vsi mediji so ga obsodli, da je kriv za samomor ene punce. Najraje bi vidli, da se tudi sam ...
Sedaj po parih mesecih je resnica prišla na dan... punco je očitno nekdo ubil, ta morelic je pa vsaj meni tako zgleda, hčerka od enga kriminalista...

priporočam ogled še video od mame

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113
Ma ta tip res bajto nafehtano?

1659596164664.png

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
verjetno... svašta se da danes na fehtat če nimaš osebnega dostojanstva.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Ma jaz se dostkrat vprašam, kdo je tu nor. V zameno za to da delajo budalo iz sebe in se pač mal snemajo, si nardi bajto. Voz avto, katerega ni plačal, na dopust gre zastonj… Morm priznat da po eni strani, kapo dol. Po drugi strani smo pa res zabredl, da so taki ljudje “slavni”

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
Pa tudi ni vse nafehtano. Pri nas ne gre samo od tega. Samo kaj naj razlaga. Da je na istem kot slehernik... Oni so namrec cool.

Dela je pa s tem mnogo, da ne bi kdo mislil, da je easy money. Ena z vasi se gre neko amway varianto. Sam zdaj niso več praški, ampak duhovna rast al neki tacga. Najbolj nemogoce ure in dneve te in one prireditve, kjer mora biti popolna (to stane, ne more v šlapah, ko jaz v službo), pustila je službo, ker je drezala v ta celodnevni urnik tega "denar brez dela". Najeda folku okoli sebe s promocijo tega in onega, da jo imajo ze vsi poln kufr... Ta mali so sosolci od mojih pa so po celi vasi cele dneve, tudi pri nas. Dolgcas je doma samim, hvala bogu pridejo na fuzbal, da niso sam za kompjuterjem. Kdaj jih rabi za kako fotko perfektne druzine. Pa cakamo... Da uvidi, da je merkur zahteval bistveno manj od nje in da je bila urna postavka boljsa, poleg tega ji je pa se kaj casa ostalo za zivljenje. Torej v sluzbo, da zivis, ne pa da zivis, da si nekomu nonstop na tapeti... Ti in tvoji otroci, ki bodo se pa mogli kmalu slaciti zacet, da bo se kdo gledal...

• Všeč mi je
Reactions: Marxon in sajkek

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Je kakšen domači vloger, ki se ne snema s petih centimetrov v ksiht, se ne spakuje in ga je mogoče gledat več kot 3 sekunde? Resno sprašujem. Za komotarja je bila že pred leti taka reklama, kao influencer number one, ampak če je bil še tako zanimiv avto sem po največ dveh minutah obupal. Demurota ali hoovieja načeloma še lahko pogledam, šmija150 sem enkrat probal in je isto dosadan.

Še enkrat, resno, je kdo, ki vsebine ne nadomešča s pačenjem? In seveda, glavno vprašanje, kako zdržite?

• Všeč mi je
Reactions: Marxon in Kamele0N

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
imaš point, jaz težko koga redno spremljam, občasno kaj pogledam, in pri tem ostane...da bi me kdo tako očaral, da bi mu namenjal naročnine in like, pa žal ne bo šlo. Potem pa še hitro naletiš da so vsi ratale ene same oglasne deske...olsona še pogledam (so še kar naturščeki ostali) občasno in pa linusa (LTT) al kaj že. pa kakšen IGN občasno. wow car in pa autogefuhl občasno. Aja pri nas imaš še Bobnarja :evil:
Ko šmi reče: Hi, ajm šmiiiiiiiiiiiiii. ugasnem.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
aja, tale je posrečen na cajte

in pa ona bjonda ko vozi šleper, švedinja al neki.