Eh to je vsakemu jasno, da gre za samopromocijo. Vsako pojavljanje v medijih je samopromocija pa ne glede za kaj gre.
ne, samo v glavi mu odmevaA to maš svojo temo odprto?
Službeno sem ga srečal, pa je deloval zelo ok in prizemljen tip. Leto zatem pa je izdal to knjigo. Pač, verjetno je sam deloholik in enako pričakuje tudi od drugih.Bagola, ki okoli prodaja knjigo o burnoutu, medtem ko svojim zaposlenim povzroča burnout, a ta Bagola?
P**da kje smo mi narobe zavili in šli na napačen tir, če bi se le dalo nekako it nazaj pa tisto prestavit v boljšo smer...
Bagola, ki okoli prodaja knjigo o burnoutu, medtem ko svojim zaposlenim povzroča burnout, a ta Bagola?
P**da kje smo mi narobe zavili in šli na napačen tir, če bi se le dalo nekako it nazaj pa tisto prestavit v boljšo smer...
ne moraš pričakovat, ča si sam budalo, da so vsi budale.Službeno sem ga srečal, pa je deloval zelo ok in prizemljen tip. Leto zatem pa je izdal to knjigo. Pač, verjetno je sam deloholik in enako pričakuje tudi od drugih.
Tam nekje kjer je Pahor držal roko nad kretnico.Bagola, ki okoli prodaja knjigo o burnoutu, medtem ko svojim zaposlenim povzroča burnout, a ta Bagola?