Da mal napišem, kaj sem opazil pri Primu Sl. Bistrica-LJ-Karavanke-Beljak-Katscberg-Beljak-Griffen-Dravograd pa skoz rovte domov:
Pri menjavi iz nočnega na dnevni način je tisto ozadje, kjer kaže naslednji zavoj, nekaj časa prozorno (kako minutko), potem je spet normalno,
Kot vmesno točko sem dal bencinski servis, vendar mi ni hotlo priznat, da sem tam, dokler se ne zapeljem direkt v blagajno (sm lepo pol zbrisal vmesno točko),
Pri prehodu v Avstrijo te opozori, da prihajaš na zemljevid drugega providerja in ti da možnost, da ti pokaže informacije o državi,
Drugače glede vodenja ni posebnosti, večinoma sem se vozil po avtocesti, tak da ni blo nekih kiksov. Table na avtocesti so pogoste, ob kakšnih večjih križanjih še JCV,
Včasih gre napis, ki je zgoraj na ekranu (mislim, da je za naslednji zavoj) preko ikone za TMC, ampak to tak ni nič narobe.
Zanima pa me, kje se da opozorila na radarje bolj tiho in na krajšo razdaljo, ker pri poti domov skoz Dravograd je skoz glasno tanko piskalo (res, da so bili realno tud miličniki tam).
Opozorila je kar pogosto kazalo (pešci, zrukana cesta, prehitevanje...)
TMC deloval, tudi v Avstriji.
Tak da celotna ocena bi bila "sedi, 5"