tam kjer brez skina. nastavitve zemljevida (preko standardnega dostopa skozi meni, ali direkt preko hitrega menija zgoraj desno), skoraj čisto spodaj oznake krajev, se odprejo vse skupine, pa na orodje klik in določiš kako daleč so vidne, pa še ikono lahko zamenjaš.
Da še malo dopolnim včerajšnje "poročilo" o Primo 1.2 v kombinaciji z GJ 3.10 skinom in uporabo mapchangerja.
Ugotovil sem, da se zemljevidi po ponovnem zagonu vseeno ne prestavijo na default (čeprav bi dal roko v ogenj, da včeraj so se). Sem pobrisal mapo map_nt in kaj ugotovim sedaj? Mape se ob spremembi zemljevidov začnejo same!!! čudežno preimenovat.
Če sem imel v osnovi TopMap in nekaj TA zemljevidov v mapi map in vse TA zemljevide v mapi map_ta se ob prvem zagonu postavi na TopMap (others). Ko zamenjam v TA pa se mape preimenujejo tako, da je sedaj mapa map - map_nt in map_ta - map, ko zamenjaš nazaj pa se zgodi, da map izgine, pojavita pa se mapi map_ta in map_nt in ob zagonu program več ne najde zemljevidov, prav tako pa preklop ne deluje več.
Iz tega očitno sledi, da je potrebno uporabljati VSE TRI mape map, da se "kroženje izvaja pravilno".
Evo dokazano in preizkušeno. Tudi kadar so vse tri mape map, se le-te ob prestavitvi zemljevidov preimenujejo in sicer tako, da tista ki je "defolt" postane mapa map, ostali dve pa to kar je not. Tudi po novem zagonu ostanejo tam kjer so. Ne vem samo zakaj mi včeraj to ni delalo.