Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Čas je trenutni čas.Čas prihoda je pa kdaj boš prispel na cilj in logično da je zamaknjen.
Po daljšem času sem se spet malo igral s HTCjem. Po ponovnem nalaganju "multires" sem ugotivil, da mi na karti kaže lokacije fotografij, ki so na kartici - program se mi pa ni sesul. Je pa res, da sem imel vmes temeljito čistilno akcijo DCIM folderja... Vseeno pa si ne želim zapletov (in ne rabim svojih fotk na kartiCitat:
Uporabnik Janch pravi:
@Monaco
Točno tako, kot je napisal McGiver. Primo pri zagonu prečekira root SD kartice in če vidi mapo DCIM in v njej fotke, ga dejstvo, da le te niso geotagane, "razkuri" do te mere, da program krešne. Zdaj zakaj se to dogaja samo na nekaterih telefonih/rom verzijah, ni jasno. Rešitev za to (brez preimenovanja) imam samo v primeru, če imaš rootan telefon.
Citat:
[oasis]
exclude_directories="%root%/Application Data,%root%/Program Files,%root%/Windows,PICTURE::%app%,%myflashdisk%/DCIM,/mnt/sdcard/DCIM,/sdcard/DCIM,%sdcard%/DCIM"
[debug]
screenshotsavecameraini=0
screenshotfilename="android_linked_rootcapturesecran_%02d.jpg"
max_memory=73400320
imei=000000000000000
Ja, tista rešitev ne deluje, zato sem spraševal. Deluje pa z modificiranim .apk. Prav tako deluje TMC (3g/wi-fi) in google search.Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Kolikor sem pač dobil feedbacka glede tega, ta rešitev menda nima efekta..potrebno je inštalirat modificiran .apk file, kjer je spremenjen libigo_jni.so file, ki ukaže Primu, da naj išče fotke iz folderja DCIM1 (tega je potrebno ročno ustvarit na SD) in ne več privzeto iz DCIM. Ta rešitev končno prinese stabilnost programa in radost vsem, katerim je program krešnil pri nalaganju oz s podobnimi problemi!
imaš ZS.