Jaz App Igo prodobivam z tvojega DB. taksnih tezav nisem se imel do sedaj vedno je šlo ok. Poznam postopek, ne ve ka je narobe. Ali na Pc-ju ali na telefonu. Da ne dokonča prenosa je čudno.
Oprosti res sem se zmotil od dejan-a.Živiš v zmoti. Jaz nimam ničesar v tem kontekstu na svojem dropboxu, nikoli nisem imel
Seveda, zakaj že prenosa ne konča to mi je čudno,potem tudi nadaljna instalacija ne mor steči.Imam občutek da je nekaj na tel. narobe.Si pobrisal staro verzijo s telefona in resetiral (ponovno zagnal) telefon?
Pa ko naložiš .apk ga ne zaženeš ampak ugasneš/prižgeš telefon, potem šele poženeš instalacijo.
Tako delam.Uspel sem prenesti Igo Navigation 9.18.27.702387 ,namsetim ,poženem ,mi napiše:Mising or incomplete folder:sdcard/igo.Prenašaj na PC-ju in potem vse skupaj kopiraj na telefon.
Tega pa ne razumem popolnima ,aplikacijo sem naloži na notranji pomnilnik telefona,kaj moram ustvariti posebno mapo in sprememiti ime?Napačno si naložil. Aplikacijo imaš v podrejeni mapi.
Primer:
napačno: Notranja shramba\Igo Navigation 9.18.27.702387\iGO_NextGen
pravilno: Notranja shramba\iGO_Nextgen
Tako izgleda ko prenesem app, na notranjem pomnilnik telefona, nato odprem prvo mapo in appza inštalacijo.Nisem napisal, da moraš spreminjat ime česarkoli, ne vem kje si to razbral. Poglej še enkrat pozorno na primeru kaj kaj sem hotel povedat - da nimaš mape v mapi. Sicer pa je v tem primeru težko ugotavljat kaj delaš narobe, če ne vidim slike notranjega pomnilnika in mape v kateri imaš navigacijo..
Najprej moje opravičiloza moje neznenje in napake, danes sem ponovno poiskusi z standardnim postopkom nalaganja in je šlo skozi, kljub temu da še vedno napiše ob nalaganju na telefon da je prenos Nedodokčan, zakaj ne vem, instalacija uspela in tudi ostale nastavitve.Kot je bilo do sedaj da so bili zemljevidi že naloženi za SLO.Kako je pa v Igo luna pa ne vem.Me pa zanima zakaj ne prenese dokončno ?Bi bil vesel strokovne pomoči na štiri oči ali preko telefona.Še enkrat se opravičujem in se še priporočam za vašo pomoč.Še slika .Bo kdo prevzel?
..nočem bit aroganten ampak res težko verjamem, da veš kaj delaš, ker tole kar vidim mi jasno pove, da ti manjkajo čiste osnove in na takšni ravni se boš težko spopadal s celotnim procesom, ki te še čaka, da spraviš navigacijo v delujoče stanje in namestiš zemljevide in po potrebi urediš še fine tunning..Ti imaš na telefonu zazipano (.zip) celotno aplikacijo, torej s tem že v osnovi nimaš kaj delat na telefonu. Na pc-ju kjer si si prenesel, moraš zadevo najprej odzipat in šele potem mapo kopiraš na telefon. Od tam potem zaženeš instalacijo (.apk), da se ti aplikacija namesti in se ti ustvari ikona za zagon. Ročno moraš potem dodati še iGO zemljevide (mapa content), šele potem lahko navigacija v teoriji deluje.
Ne delajo.Če ti delajo informacije pri nas, potem ti bodo tudi na HR. Je pa vprašanje kako ta storitev deluje pri njih, jaz zaenkrat še nimam izkušenj.
Sorry to pa ne vem. Nextgen uporabljam samo z Pongo skinom. No zdaj pa sem že nekaj časa na Luni