Kar se tiče resolucije je edino z tem zapisom navigacija delala. Sam problem je pri kartah, če pustim privzeti zapis v SYS datoteki mi javi da ne najde nobene mape takoj ko pa začnem spreminjati nastavitve za dostop do map na kartici pa program ne dela več. Ko dam prisilno zapiranje in pobrišem mapo SAVE imem še eno težavo, da se zagon ustavi pri izbiri jezika vmesnika saj mi na seznamu ne prikaže nobene izbire in ne morem nadaljevati zagona. Nato mi po nekajkratni ustavitvi nekako uspe zagnati z nastavitvijo vmesnika na angleški jezik in ga nato kasneje spremenim v slo.
Sem sedaj še poizkusil z spremembo ki si jo predlagal, vendar je težava v ležečem položaju ker mi spodnji del odreže. je pa še vedno težava pri zagonu če pustim nastavitev za dostop do map na kartici ( se ne zažene če pa pustim has_secondary_root=0 pa se program zažene vendar ne najde map)
Tako tablica vidi SD kartico
Sem sedaj še poizkusil z spremembo ki si jo predlagal, vendar je težava v ležečem položaju ker mi spodnji del odreže. je pa še vedno težava pri zagonu če pustim nastavitev za dostop do map na kartici ( se ne zažene če pa pustim has_secondary_root=0 pa se program zažene vendar ne najde map)
Tako tablica vidi SD kartico
Priponke
Nazadnje urejeno: