Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je že imel kdo naslednjo težavo na Samsungu Galaxy Note 10.1
iGO slika izgine oziroma ekran postane črn v trenutku ko prične Katja glasovno usmerjati.
Ko neha se slika ponovno vrne.
V primeru, da govorjenje traja kratek čas slika včasih ne izgine.
Problem se je že pojavil na WayteQ tablici s Turškim iGO, ki pa se je (vsaj mislim tako) rešil z odstranitvijo skina.
Na Samsungu pa sem poizkusil tako z verzijo iGO Primo 9.6.29.468978 - 16 Dec 2014, kot z verzijo iGO_Israel_9.6.29.427562_1.9.2014 vendar je v obeh primerih enako.
Probaj blokirat mapo ux tako, da ji spremeniš ime in nato pobriši mapo save in preveri, če bo tokrat delalo brez utripanja.
Potrebno je ugotoviti kaj mu ne ustreza, oziroma kaj moti delovanje skina.
Če namesto Katje uporabiš kaj druga je utripanje še vedno prisotno?
Definitivno je bug v voices, ker sem poizkusil tri različne (tudi nemščino za ziher), pa vedno za čas govora ugasne ekran. Če ni zvoka (utišan) pa normalno dela.
Grem na prejšnjo verzijo.
Dvomim, da je bug v kartah ali voice datoteki, ker če bi bil, bi morali imeti vsi iste težave, pa jih nimajo.
Tomtom nima jwc datotek, če se dobro spomnim.
p.s.
Slika ti izgine, ko si na avtocesti ali nasplošno takoj, ko se oglasi zvok?
Ampak če ti s TT zemljevidi dela OK, potem je res očitno problem nekje v Here datotekah. Sicer pa lahko zdaj že sprobate novo verzijo Q4.2014. V ta releas namenoma nisem dodal fjw datotek, ker so itak za večino uporabnikov brezpredmetne.
Saj če se ne motim tudi licence ni za njih ali se motim?
Če bi bil bug bi moral bit prisoten na vseh napravah tako je pa očitno samo na dveh.
Je pa res, da smo bili prepričani, da nas ne more več nič presenetit
Glede na to, da turške verzije več ne bo, se bo potrebno zadovoljit z izraelsko.
Ta Januarska je identična tsti prejšnji izdali so jo samo zaradi novih izraelskih kart.
Upajmo, da bo naslednja verzija kaj izboljšana, da se jo bo splačalo uporabit
Nekaj je na tem ja...fjw (za android) deluje samo na original iGO Nextgen, medtem ko .fjv (za wince) deluje samo na nekaterih Falk in Becker navigacijah.
Zdaj sem preurejal zemljevide in naložil gor HERE Q4 brez Slovenije in brez fjv fajlov, pa TomTom 2014/09 (12tke nisem našel
) in pa Monolit (zadnje kar sem našel 2014/12.
Zanimivo (o tem sem že enkrat pisal) kako map changer jemlje v tej kombinaciji zemljevide (nastavljen je Here in TT). Ko označiš Here vzame za Slovenijo TT (ker Here nima), ko označiš TT pa vzame Monolit.
Za zvočno vodenje in slikovni black out pa poročam, če bo brez fjv delalo normalno, naslednja opcija je izbris .fda, ki jih TT tudi nima.
Ali ima IGO primo opcijo za nastavitev sledenja (tracking) in shranjevanje gps lokacije v določenih intervalih v datoteko (gpx format) med samo vožnjo, z namenom, da potem to datoteko uvoziš v kak drug program za analizo poti ali pa recimo v geopedio.si ?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.