V bistvu obratno: nekaj, kar omogoči, da se držiš kaloričnega deficita (in ko si na primerni teži, da ni spet suficita). Pri meni je to opisana kombinacija. Sklepam, da je trik v tem, da je zaradi IF manj kalorij, zaradi LCHF pa med IF nisi lačen.Seveda... To je point. Kaloricni deficit, ki spodbudi dolocene mehanizme. Lahko je tudi IF, zakaj pa ne, vazno, da je. Trmarit, da je za dolocene zadeve IF pogoj, je pa mal tko...
Ne, večina jih je z namenom, da folk v to verjame in mu potem zato uspe.vecina takih in podobnih “religij” je z namenom, ker pac ljudje nimajo znanja razumet stvari, najlazje pa je necemu sledit
. Saj gre tudi tako (sem nehal kadit po sistemu "tale je zadnji pa konec"), ampak pri hrani ni tako preprosto, se mi zdi.
če že greš v hujšanje potem raje cocacola zero al pa tista s stevio.Obstaja tudi coca copa brez kofeina.
Ni čisto tako. Ko skozi grlo poženeš toliko okusa po sladkorju, se spodaj v črevesju pripravijo na sladkor, ki pa ne pride mimo. Delavci protestirajo, vodstvo reče, "Brez panike, bomo zrihtal" in si kmalu (spet) lačen.Absolutno pomaga... Ce jo spijes toliko, da ti zafila želodec, slabo rata in nasploh gor sili. Ni šanse, da se kaj drugega notri dobis, pa da notri ostane. Kaka cocacola zero je pa se bolš. Mehurčki naredijo svoje
če greš v take hece potem raje microshapper al pa slimlis bombone bo rezultat boljšiPrebrala sem na eni spletni strani, da naj bi kava brez kofeina pomagala pri hujšanju, citiram "Raziskava v medicini je pokazala, da uživanje kave brez kofeina s 510,6 miligrami klorogenske kisline (CGA) (vrsta fenolne kisline) štiri tedne ali več zmanjša obseg pasu, raven trigliceridov v krvi, raven glukoze v krvi na tešče in sistolični krvni tlak. Zanimivo je, da je bilo ugotovljeno, da je kava brez kofeina pri zniževanju sistoličnega krvnega tlaka celo učinkovitejša od običajne kave"...
A je kdo opazil, da kava resnično pomaga pri hujšanju?
Točno to, super napisano. Je pa res, da se pri hrani lahko določenim svinjarijam (sladkor oz. večina OH) pa lahko tako odpoveš. Ker še vedno lahko ješ, samo ne teh stvari.Ni. Pri odvisnosti je point v tem, da ko enkrat prenehaš z odvisnostjo je bistvo, da tega spet ne narediš (prižgeš cigareto, spiješ kozarček, primeš za iglo..najbolj pogosti). Pri odvisnosti s hrano imaš problem ker tega ne moreš narediti -> prenehati in se ne več dotaknit...ker vseeno moraš jesti 3 do 5 x dnevno.
Po mojih izkušnjah to niti slučajno ne drži. Ker dostikart pojem/popijem kaj sladkanega s sladili. Pa po tem nisem nikoli spet lačen. Po kakršnihkoli OH pa že "čez 5 mkinut". Torej ravno obratno.Ni čisto tako. Ko skozi grlo poženeš toliko okusa po sladkorju, se spodaj v črevesju pripravijo na sladkor, ki pa ne pride mimo. Delavci protestirajo, vodstvo reče, "Brez panike, bomo zrihtal" in si kmalu (spet) lačen.