Najbolj pa vse po vrsti nese to religiozno odrekanje, ko se neke diete drzi kot pijanec plota, samo da nima njegove vztrajnosti. Tak kot sad zdaj... Ma pojej malo krompirja, luba duša, da ga ne boš enkrat za vse nazaj... Sploh pa ce clovek nima težav s prekomernimi KG, samo s preoblikovanjem telesa. Tukaj bo vec naredil, če bo krompir jedel, pa kaki kviht dvignil.
Malo se motiš tukaj. 4 leta bo že od kar sem na teh kilah, tako da o moji vztrajnosti ni treba ravno pisat/ugibat
. Pa morda o kateri drugi tudi ne, če ga ne poznaš.
Sem napisal, kje imam težavo: opažam, da mi je vedno težje se zadržati (to ne pomeni, da se ne držim). Nimam neke fency šmensi učene diete, šel sem po kmečko manj noter kot ven. Sem pa meso zmanjšal in prešel na piščanca. To mi je tudi po 4 letih še vedno ok. Jem tudi krompir, testenine, itd. vendar v manjši meri. Zelenjavo sem že prej jedel (solata, paradižnik, paprike, kumare, vse mi je njami). Čips je več ali manj šel ven. Bi pa rad še kaj naredil na prehrani, zato me je zanimal ta IF. Pa tudi, kaj drugi konzumirate namesto krompirja, testenin, riža. Pa ne mi prosim s ketoni, itd. ker sem kmet. Napišite hrano. Evo, cvetača sem že izvedel vsaj za eno
. Čeprav je ne maram. Morda pa probam.
Mi je pa jasno (kot vas je že par napisalo), da si mora vsak sam najti svoj način.
A jajca so ok?
Sedaj berem, da je sadje no go zaradi sladkorja. WTF?