Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Js sm zdaj na dieti in telovadbi pred operacijo kolena. Moram it še ene 8kg dol v 6 tednih. Pratkično nič hidratov ne jem več pa kolesarim cca. 25km na dan. Bom poročal kako bo stanje pred operacijo.
Updejt
začel iz rekordnih 93 (oblečen čez 94) kg za 183cm občutno preveč, aktivno sem športal tam pri 83kg (veliko mišic). Stanje je bilo po tem, ko praktično nič nisem več rekreiral, pa sploh ne opaziš, da se rediš, ker ni nenadne spremembe, potem pa stopiš na vago, prepričan, da imaš 85kg, pa jih imaš skoraj 10 več
Po slabih 350 km specialke in veliko urah golfa in občasne druge rekreacije, pa črtanju vsega sladkorja iz diete (razen svežega sadja - ne banane, ne grozdja - predvsem jabolka) in večine hidratov (nič riža, testenin, kruha, krompirja) je danes zjutraj vaga pokazala malo čez 87kg.
Še tri tedne imam cajta, od tega bo en teden na morju. Pet tednov je za mano. Karkoli pod 85 bo super, računam pa še na manj.
Je pa tako, da sem dvignil turo na 42km, danes pa še podaljšal na skoraj 50km. Začel sem pa 10. avgusta.