Daj razsvetli nas vse, kaj ti imaš non-stop za nastavljat na androidu?Sem precej power user telefona in imam že 3 leta Iphone 7. Nastavil in pozabil, to lahko pri Androidu pozabiš. Ga uporabljam občasno.
Za tiste, ki imajo nameščene zaščite ekrana in nimajo odkljukano občutljivost zaslona; zna pomagati, če je to odkljukano v nastavitvah.Zgleda tako ja. Sam sem imel Samsunga S7 in mi še sedaj po 4 letih dela bolj kot ne bp. Nikoli se ni zatikal. Da bi ga moral zaradi česa resetirati v vsem tem času se ne spomnim (pa mislim, da ni bilo potrebe). Sedaj ga ima sin za igranje iger. Edina stvar, ki gre proti koncu je baterija.
Sedaj imam Samsung s20+ pa tudi nad samim delovanjem ne najdem nobene slabosti (čeprav ima exynos procesor). Imam nekaj pripomb drugače tudi sam nad tem telefonom. Senzor za branje prstnih odtisov bi vsekakor lahko deloval bolje za tak rang telefona. Predvidevam, da če se mu ne zgodi kaj hudega, bo tudi ta zdržal nekaj let.
Je pa verjetno dejstvo, da sam sistem pri Applu deluje boljše in dalj časa, ker konec koncev je sistem narejen za, če lahko tako rečem, samo za nekaj modelov.. To je vsekakor prednost Appla, ki ima sigurno maksimalno optimiziran sistem. Če bi bilo drugače bi bilo čudno.
Vsak pa vzame kar mu paše. Sam, če bi imel Huawei možnost google appsa, bi 100% vzel P40 pro zaradi same kamere. Mogoče pa kdaj v prihodnosti (mogoče tudi Apple kdaj pride na vrsto).
To si pa kar malo mimo pihno. Mogoče je android leta 12,13 bil tak. Dan danes nič več. Res je da je iOS mel mogoče skos tisti smooth experiance, ampak tut pri androidu ni nič drugače, vse je odvisno od firme ki izdeluje telefon kako navlako bo dala na android. Pixel recimo je smooth ko puter ko ga vzameš iz hladilnika 20 min preden si ga boš na kruh namazo. Isto Oneplus. Zdaj že dve leti uporabljam EMUI ki sicer ni neki presežek modifikacije androida ampak tut še enkrat ni nič zaštekalo. Sem pa sam mnenja da takrat ko kupujem telefon pač kupim kaj mi je trenutno najbolj všeč in po hardveru in po izgledu, če bo to iphone bom iphone če bo samsung bo samsung. Obadva operacijska sistema delata v nulo in obadva delujeta na tvojem princimu "nastavil in pozabil"Sem precej power user telefona in imam že 3 leta Iphone 7. Nastavil in pozabil, to lahko pri Androidu pozabiš. Ga uporabljam občasno.
Menjal bom Iphona letos zaradi kamere, vse ostalo deluje popolnoma brezhibno.
A Waze pozna tudi recimo urnike javnega prometa, kot Google, in najde info o restavracijah, trgovinah ipd?
Ker doslej tovrstne alternative googlu še nsiem našel ...
To lahko cisto enostavno resima. Grema stavit za eno lepo cifro, ce si tak siguren v svoje in se dobimo in pogledamo skupajAbejž no tvoj frend z hyundayom je superman
Enako kolega na Huaweiu P10. Po 3,5letih dela enako bp. Tudi slike presenetljivo odlične.Sem precej power user telefona in imam že 3 leta Iphone 7. Nastavil in pozabil, to lahko pri Androidu pozabiš. Ga uporabljam občasno.
Menjal bom Iphona letos zaradi kamere, vse ostalo deluje popolnoma brezhibno.
Enako kolega na Huaweiu P10. Po 3,5letih dela enako bp. Tudi slike presenetljivo odlične.
Herman taki majster kot si ti pa tak stari telefon? +Je tvoj kolega na androidu 9.0 ali je ostal zadaj? Moj p10 dela krasno, razen fotkiča, ki je popolnoma katastrofalen. Itak sumim, da so mi zajebali modul od kamere, ko so mi ga menjali v garanciji. Še vedno se pa tolažim, da je mogoče samo softver...
Herman taki majster kot si ti pa tak stari telefon? +
Tako ja na 9. Kakšni so simptomi če modul ne deluje? NJemu je nehala ostriti kamera in se da problem rešit v dveh sek.Je tvoj kolega na androidu 9.0 ali je ostal zadaj? Moj p10 dela krasno, razen fotkiča, ki je popolnoma katastrofalen. Itak sumim, da so mi zajebali modul od kamere, ko so mi ga menjali v garanciji. Še vedno se pa tolažim, da je mogoče samo softver...
Tako ja na 9. Kakšni so simptomi če modul ne deluje? NJemu je nehala ostriti kamera in se da problem rešit v dveh sek.