Kriza in recesija

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.146
663
113
Šele sedaj vidim, da sem zajebal v zapisu. Maščob je 4,53, plačane so sicer samo do 4,20, ostalo podariš gratis.
Beljakovin pa je 3,69.

Drugače pa neke velike razlike ni, zmeraj se maščobe gibljejo nekje tukaj, kot so, seveda pa je marsikaj odvisno od tega kakšno kvalitetno krmo daješ živalim in koliko ter kakšne dodatke, ker vse to precej precej stane. Zdaj sem jim začel še pivske tropine dodajati, kar sveže, kolikor jih lahko dobim.

Je pa čisto možno, da bolezen modrega jezika vpliva na vsebnost maščob v mleku in potem zaradi tega vsebnost pada, verjetno pa se tudi število živali zmanjšuje, glede na to, da smo v eu konstantno na udaru raznih "zelenih" idej in projektov.

Ravno včeraj sem se pogovarjal s šoferjem cisterne. Te dni mleko vozijo na Sicilijo. Na vem, ali Italjani nimajo več krav in ga je v Sloveniji še zmeraj viška ali kje je fora, da se vozi tako daleč.
Taki zapisi so mi izredno všeč ker zveš marsikaj zanimivega. Želel bi si več takih komentarjev od res kompetentne osebe, hočem reči iz prve roke. Morala bi obstojati tema o kmetijstvu.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

B81

22. jul 2007
37.361
10.709
113
No tako bi AfD reševala Nemčioj, border controls, lowering taxes and switching on nuclear power plants, kolikor jih lahko...