Taki zapisi so mi izredno všeč ker zveš marsikaj zanimivega. Želel bi si več takih komentarjev od res kompetentne osebe, hočem reči iz prve roke. Morala bi obstojati tema o kmetijstvu.Šele sedaj vidim, da sem zajebal v zapisu. Maščob je 4,53, plačane so sicer samo do 4,20, ostalo podariš gratis.
Beljakovin pa je 3,69.
Drugače pa neke velike razlike ni, zmeraj se maščobe gibljejo nekje tukaj, kot so, seveda pa je marsikaj odvisno od tega kakšno kvalitetno krmo daješ živalim in koliko ter kakšne dodatke, ker vse to precej precej stane. Zdaj sem jim začel še pivske tropine dodajati, kar sveže, kolikor jih lahko dobim.
Je pa čisto možno, da bolezen modrega jezika vpliva na vsebnost maščob v mleku in potem zaradi tega vsebnost pada, verjetno pa se tudi število živali zmanjšuje, glede na to, da smo v eu konstantno na udaru raznih "zelenih" idej in projektov.
Ravno včeraj sem se pogovarjal s šoferjem cisterne. Te dni mleko vozijo na Sicilijo. Na vem, ali Italjani nimajo več krav in ga je v Sloveniji še zmeraj viška ali kje je fora, da se vozi tako daleč.
Lokalni pajzl (6x14m štacuna) ima 6 sort maslaSpar v kranjski qlandii. Za ostale ne vem, ta prva stacuna, kamor sem šla...
Kolikor vem, je v njihovem programu tudi izstop Nemčije iz EU.No tako bi AfD reševala Nemčioj, border controls, lowering taxes and switching on nuclear power plants, kolikor jih lahko...
Pa odpravo Evra - denarna enota) pa še marsikaj.Kolikor vem, je v njihovem programu tudi izstop Nemčije iz EU.
Jah, protem pa bomo res spremljali propad nemčije in euja, že mora tako bit. Tudi večina naših levih je za to, da razpade.Ampak če Nemčija izstopi bo to pomenilo de facto propad EU.
Ampak AfD ne bo nikdar v vladi, ker so se vse ostale stranke že zdavnaj izrekle, da ne bodo sodelovale z njimi.
Tole ne bo za #jabe!Lokalni pajzl (6x14m štacuna) ima 6 sort masla
Si predstavljaš, da bomo čez par let govorili, kako fajn je bilo v EU? )Če smo YU preživeli, bomo pa še EU
Misliš da parižani in stokholmčani govorijo enako?Si predstavljaš, da bomo čez par let govorili, kako fajn je bilo v EU? )
Ja, samo to je v konceptu proti temu, za kar se je EU postavila. Pa ne zaradi birokracije.Poglej video, zagovarjajo, da če že država izstopi, ostaja free trade. In seveda je proti vsemu balastu zaposlenih v euju.
Ja, proti temu. Bi bilo pa bolje za vse članice in ono zunaj. Ko je razlagala kaj so naredili iz Nemčije....Ja, samo to je v konceptu proti temu, za kar se je EU postavila. Pa ne zaradi birokracije.
Koncept Evropske unije (EU) in prostega trga temelji na štirih temeljnih svoboščinah: prostem pretoku blaga, storitev, kapitala in oseb. Te svoboščine so:
- Prost pretok blaga: Omogoča, da se izdelki iz ene države članice prosto tržijo v vseh drugih državah članicah brez carinskih ovir.
- Prost pretok storitev: Podjetja lahko ponujajo storitve v drugih državah članicah pod enakimi pogoji kot domača podjetja.
- Prost pretok kapitala: Investicije in finančni tokovi lahko potekajo med državami članicami brez omejitev.
- Prost pretok oseb: Državljani EU imajo pravico do prostega gibanja, dela in prebivanja v kateri koli državi članici.
Torej celoten paket, ali pa omejitve tudi pretoka blaga, storitev in kapitala.
Prostem pretoku blaga, aka free trade, kjer ima ena stran popolno nadmoč, se tudi reče imperializem in kolonializem. Lahko se sicer skrivaš pod imenom libertarnosti, ampak libertarnost je v osnovi vse, kar je v konceptu EU. Torej vse 4 točke hkrati. Ena ali več točk odpade in imamo neo-imperializem in neo-kolonializem pod krinko besede libertarnosti.