Ki je totalen jajc napravm Realme X2 pro, v vsem je konkretno slabši... Amoled vs LCD, snapdragon 855 v MEdiatek jajca, podpora Gcam, hitrost polnjenja 18W vs 50W, 8GB ram vs 4 oz 6GB,
Če že potem kupiš pol ceneje potem vzameš note 9s ali redmi note 9 pro, ne pa tega Mediatek sranja...
Kdo pa bo gledal isti telefon 4-6 let? Človek se stvari naveliča, sej tudi avto bi lahko 20 let isti vozil, kake zanesljive firme komot, ampak ni treba ane, sreča ne živimo v takšnih časih in si lahko kej boljšega, novejšega privoščimo. No ja, totalno nezahtevni uporabniki, ki se jim gre samo, da imajo neko firmo, da lahko kličejo, npr. mojii tastari so taki. Tehnologija gre naprej, npr iphone 6 je že nov imel mizerno baterijo, kako zvozi cel dan po 5 letih mi ni jasno. No mi je, pač imaš ga samo za klice. To je zame definicija neuporabnega telefona.PA ne samo baterija in hitro polnjenje, nepredek pri kameri s katero se ustvarja neprecenljive spomine, velik brezrobni amoled ekrani povozijo tisto 4,7" srovšno na iphonu 6. Razumem pa da vsakemu svoje, jst menjujem telefone nekje na 2 leti, to pa še najcenejši androidi zdržijo. Kdor kupuje za 5 let in bp da 600-1000€ pa je verjetno res iphone najboljša izbira. Čeprav recimo iphone 11 za 700-800€ rahlo izgubi pri kvaliteti slik proti pol cenejšem Pixlu 4A, ki bo imel vsaj 3 leta podpore direkt od googla...