HTC Touch2

vesper

Pripravnik
9. feb 2008
122
0
16
Živijo!

A kdo uporablja ta telefon?

Zanimajo me izkušnje , uporabnost, .....
Predvsem pa me je presenetilo, da se je cena v akciji iz 129 EUR znižala na 67 EUR. A je sploh vreden tega denarja?

Prosim za izkušnje.

Hvala vsem!

LP

Matejka

Pripravnik
26. feb 2008
152
0
16
Jaz ga imam in sem z njim zelo zadovoljna. Baterija mi drži 3-4dni, ima wifi, gps. Vmesnik za delo s prsti je ok, je tudi precej hitrejši kot moj prejšni HTC Touch Diamond. Edino kar mi ni všeč je to, da nima Trascriberja (pišeš po zaslonu on pa to pretvarja v črke) in da ima zaslon le 320x240 (Diamond je imel 640x480 pa še razvadiš...). Za to ceno ne vem če dobiš boljši PDA.

Lp, M

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik vesper pravi:
Živijo!

A kdo uporablja ta telefon?

Zanimajo me izkušnje , uporabnost, .....
Predvsem pa me je presenetilo, da se je cena v akciji iz 129 EUR znižala na 67 EUR. A je sploh vreden tega denarja?

Prosim za izkušnje.

Hvala vsem!

LP

...kje ga pa dobiš za 67 € ???...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ni sicer 67€... je pa verjetno mislil Mobitelovo ponudbo za 69€ >> http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1369&pu=0

20100221-gapba3tbx7ehaf7nny1ah6yyrt.png

vesper

Pripravnik
9. feb 2008
122
0
16
Ups, se opravičujem.

Seveda sem mislil ponudbo, ki jo je prilepil Jest.

P.S.: A odgovorov uporabnikov aparata pa ni?
Sem videl in malo sprobal prijateljev HTC HD2. Odličen! Me pa malo "moti" 300 EUR razlike.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

ob gledanju oglasov na Bolhi sem malo zmeden. HTC HD2 so od 250€ pa do preko 500€
confused-1.gif
. Zakaj takšna razlika? A moram biti na kaj pozoren ob nakupu?
Mogoče so vprašanja "nora". Vendar ne spremljam ravno najbolj ponudbe telefonov.

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni

ob gledanju oglasov na Bolhi sem malo zmeden. HTC HD2 so od 250€ pa do preko 500€
confused-1.gif
Mogoče so vprašanja "nora". Vendar ne spremljam ravno najbolj ponudbe telefonov.

Ja pa menda ja je odvisno ali je nov ali rabljen, ali tudi če je rabljen je spet odvisno od dobre volje prodajalca po kakšni ceni ga da... kaj je tako čudnega?

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik airj pravi:
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni

confused-1.gif

Ja pa menda ja je odvisno ali je nov ali rabljen, ali tudi če je rabljen je spet odvisno od dobre volje prodajalca po kakšni ceni ga da... kaj je tako čudnega?
Ja a vidiš pri prejšnjem postu, da sta oba aparata nova

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ne kupuj tako "ugodno". To ne more biti originalni Htc. Lahko, da so kitajčki začeli "štemplati" (poled vseh že možnih kopij) še Htc. Enostavno ni logike pri ceni. Če pa boš vseeno nabavil iz te ponudbe, prosim daj potem kako sliko sem gor.

lp

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Jah sori, meni pa vseeno ne delujejo kot novi.. originalno zapakiran? tudi jaz ti prodam lahko malo rabljeno nokio 6300 originalno zapakirano :D

I

Izbrisan uporabnik 3287

Saj tudi rabljeni imajo višje cene kot 250e (vsaj kupljeni v slo in z garancijo). Stari pa itak ne morejo biti več kot cca pol leta.
Mogoče je pa prodajalec kak Nigerijec. Potem je nakup varen in zanesljiv.
evil.gif

lp

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Jaz imam gor Garmin Mobile XT in ustrezne karte (npr Adria Route). Zadovoljen.