HTC Sensation

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ne pretiravaj
wink-1.gif
Pol že zdavnaj nebi več obratovala...

Bolha, ebay...

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Vem da so se na forumu omenjale trgovine... Bolha ne pride v postev.. Nakup na firmo...

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Ne pretiravaj
wink-1.gif
Pol že zdavnaj nebi več obratovala...

Bolha, ebay...

ne pretiravam - razen, ce je tebi pretiravanje to, da mu mores trzno inspekcijo poslat, da naredi to kar bi moral narediti takoj sele po opominu in 3 mescih.
Pri tem pa seveda laze, da servis ne prizna stvarne napake, a s servisa pa so nam dirketno potrdili, da je bila stvarna napaka priznana
wink-1.gif

epilog je bil, da smo dobili to kaj bi morali na zacetku - sebi pa je sramoto naredil in skodo pa ga to sploh ni motlo

v glavnem - telefone ma mogoce ugodno, sam ne tolko ugodno, da bi se dal ignorirat njegov odnos do stranki...

zdaj pa nazaj na on-topic
smile-1.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
Odločam se za sensation XE...torej, če se ne motim, ko pride ICS, se bo dalo telefon nadgradit? Če ne, se splača počakat do februarja, ko bo original gor naložen 4.0?

In da še ponovim vprašanje, ki je bilo zastavljeno nekaj sporočil nazaj...kje je še kakšna pametna poceni ponudba zraven Mobisveta? Kdo kupuje preko neta, kak dober link?

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Mi lahko kdo priporoča kakšna aplikacijo na android marketu za zaklep zaslona (tko da ga ne bo mogu vsak ki gre mimo odklent)?

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Probaj... Mislim, d apo 5 poskusih, moraš počakat 30 sekund. PO tem času pa spet lahko, in če spet 5x fališ, te vpraša za up. ime in geslo od Googla.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Ali se da nastaviti slovensko tipkovnico...namreč motita me črki z in y, ki sta obrnjeni. Poleg tega me še zanima kdaj lahko pričakujem uradni ICS?

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
še eno vprašanje...ali obstaja kakšna aplikacija, da lahko vidim datoteke v sd kartici in pomnilniku telefona. Nek file manager (tako kot imajo winsi my computer).

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
229
1
18
po novem sem lastnik tega telefona. zanima me kaj v praski uporabljate za zaščito aparata - je to silikonska zaščita ali morda usnjeni etui?
kaj pa zaščitne folije za display?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Za display po mojem ne rabiš ničesar, ker je itak gorilla glass, pri ostalem pa bodi previden... posledica slabe odločitve bo, da ti bo telefon slabo lovil, ne bo ti delal proximity sensor itd.

Sodelavec je imel obile težav s štumfi za sensationa, meni pa itak ne pride na pamet, da bi to uporabljal.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Gorilla glas gor ali dol, sem imel Sensationa, sproti je bila praska na zaslonu. Na vse telefone devam zaščitne folije, pa sem imel do zdaj vse telefone z Gorilla Glassom. Vedno pa kupujem Vikuiti zaščitne folije DQC 160 oz. DQC27 se mi zdi, da sta oznaki. So malo dražje (cca. 12€) ampak je odstranljiva, pralna in se jo da ponovno namestiti na zaslon.

tomek

Zelenc'
23. nov 2008
9
0
1
Citat:
Uporabnik m4st3r pravi:
a ma se kdo tezave s HTC sensation da ko pritisnes lock tipko se display prizge nazaj?

https://www.youtube.com/watch?v=a2ctUHfcd3Y

Mene to tudi ob živce spravlja, pa nič pametnega nisem odkril na netu, ma kdo kako uporabno idejo? Uporabljam pa originalni Sense.

Pa še ena zadeva me živcira, včasih ko odklenem zaslon in pritisnem gumb Home mi telefon sam od sebe naredi screenshot zaslona, ponavadi pomaga, če še enkrat pritisnem Home gumb, ampak me zanima, če se da to kako izklopit?

Hvala za odgovore.

keak

Zelenc'
20. feb 2012
4
0
1
Živjo!

HTC Sensatiotion kupil avgusta. Priznati moram, da sem nad njim relativno razočaran. Največ živcem mi je požrl zgoraj omenjeni "samodejni" screenshot in "samodejno" prižiganje po tem, ko stisneš tipko za zaklep. Telefeno imam že drugič na servisu, bojim se, da težav ne bo mogoče odpraviti....
Iskeno povedano mi je žal, da se nisem odločil za SG2!!!
jezen.gif