HTC Sensation

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Prvi vtisi ICSa, telefon je občutno hitrejši, baterija mi zdrži dlje.

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
ksz... sem opazil da mi po updejtu ne beleži vseh klicev
frown-1.gif
na netu ne najdem nic na to temo...

chlovecek

Pripravnik
21. jul 2007
95
0
6
A je možno, da za XE verzijo še ni? Nekje sem prebral da bi naj bilo istočasno za navadnega.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Update za XE je, so ga dali že ven, samo lahko ga še nisi dobil. Če še ene boš dobil, pa poskušaj v prihodnjih dneh/tednih ročno preverjati za posodobitev, enkrat se ti bo nasmehnila sreča =) (http://www.gsmarena.com/htc_sensation_xe_android_40_ics_update_now_seeding-news-3954.php)

tomek

Zelenc'
23. nov 2008
9
0
1
Meni po updateu gmail kr naenkrat ogromno bandwitha požre, dans že 100 MB, pa nimam pojma od kod, glede na to da so nastavitve ostale iste kot so ble pred updateom, ma kdo idejo kaj bi povzročalo ta problem?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Sodelavcu sem včeraj nadgradil Androida na ICS (uraden OTA update). Danes zjutraj pa prišiba ves žalosten na šiht, da je včeraj dobil preko 100 smsov o spremembi bazne postaje. Čim se kam premakne in mu zamenja bazno postajo ga o tem obvesti preko smsja.
Evo, še fotka kako to zgleda:

V nastavitvah ne najdem nič takega... Mogoče kakšna ideja?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
NE. Imam samo možnost, "kopiraj" ( ki jo kasneje pri "novem vnosu" ne moreš prilepit ), "spletno iskanje" ( brez veze ! ) in "pošlji preko"...

Totalen fail HTCja, sencse 3.6 ali Androida 4.0.3 ??

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
to ti da opcijo če številko držiš, če pa jo samo pritinseš pa bi ti moralo kopirati v dialer, vsaj meni tako dela.
imam isti SW

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
KSZ

po updejtu na ICS si telefon po rebootu ali po priklopu na USB (kot diskovni pogon), kar sam zamenja zvonenje nazaj na privzeto...
kot sem opazil po googlanju, to ni problem samo HTC/sensationa, ampak tudi drugih izvedenk Androida in drugih znamk...

če bo kdo vedel za popravek, se priporočam
smile-1.gif